phishing

MHP Sandıklı Adayı Gürel çarşı esnafının şikayetlerini dinledi

MHP Sandıklı Adayı Gürel çarşı esnafının şikayetlerini dinledi

MHP Sandıklı Adayı Gürel çarşı esnafının şikayetlerini dinledi
26 Şubat 2019 - 22:58


 
Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL seçim çalışmalarına çarşı esnafını gezerek devam etti.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden GÜREL, beraberinde belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri ile birlikte şehir merkezindeki esnafın bir kısmını ziyaret etti. Gün boyu seçim çalışmalarına devam eden GÜREL, esnafın yoğun ilgisinden dolayı çarşının belirli bir bölümünü gezebildi.
Gezisinde GÜREL’e esnaflarımız yapılan yatırım ve hizmetlerin insanların yaşam kalitelerini yükseltmesi gerektiğini, eğer yapılan yatırımlar insanların hayatını zorlaştırıyor ise bu yatırımların hiçbir anlamı olmadığını, şehir merkezimizde yapılan bazı çalışmaların, hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın hayatını zorlaştırdığından şikâyetçi oldular.
Çarşı esnafının sorunlarını dinleyen GÜREL , yapılan çalışmalarının bir mühendislik işi olduğunu, harcamalar yapılmadan önce her türlü hesaplamaların yapılması gerektiğini , nihayetinde toplumun tüm bireylerini mutlu edecek çalışmaların doğru olduğunu, bunun içinde ”Ben yaptım oldu” mantığının çok geride kaldığını söyledi.
1 Nisandan itibaren bizim belediye başkanlığımızda yapacağımız bütün işlerde konun muhatapları ile istişareler edileceğini, istişareler sonucunda da birlikte karar verileceğini, amacın toplumun bütün bireylerini memnun etmek olduğunu, Kendi belediye başkanlığında tüm sorunları BEN değil BİZ çözeceğiz anlayışının hâkim olacağını belirtti.
GÜREL çarşı esnafı gezilerine devam edeceğini ve tüm esnafımıza da uğrayacağını belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum