MHP’li Yılmaz’dan nakliyatçılara ucuz akaryakıt sözü
Seçim çalışmalarını İhsaniye’de sürdüren MHP milletvekili adayı Yılmaz, partisinin iktidara gelmesi durumunda yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafa vergisiz akaryakıt verileceğini açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği İhsaniye’de, iktidarları döneminde yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafa vergisiz akaryakıt verileceğini bildirdi. İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Karaca, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Çakır, Ülkücü İşçiler Derneği Afyon İl Başkanı Halil İbrahim Ata, MHP İhsaniye İlçe Başkanı Ender Çiçek ve partililerle vatandaşları ziyaret eden Yılmaz, seçim vaatlerini anlattı.
ŞOFÖRLÜK SIKINTILARI OLAN BİR MESLEK
Pazar ve çarşı esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, buradaki esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin projeleri ve seçim beyannamesi hakkında bilgiler veren Yılmaz’ın ziyaret sırasında şoförlük yapan bir vatandaşla gerçekleştirdiği konuşma şoför esnafının içinde bulunduğu sıkıntılara ayna tuttu.
Şoförlük mesleğinin zorluğunun yanı sıra ciddi derecede yıprandıklarını belirten vatandaşla yaptığı konuşmasında Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, şoför esnafının yenilemek için alacağı ticari araçtan vergi alınmayacağını, Şoför esnafına yıpranma payı hakkı verileceğini, Yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza da vergisiz akaryakıt verileceğini belirtti.●Kurtuluş



YORUMLAR