phishing

MHP İl Başkan Yardımcısı Güngör : MHP ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ anlayışıyla çalışıyor

MHP İl Başkan Yardımcısı Güngör : MHP ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ anlayışıyla çalışıyor

MHP İl Başkan Yardımcısı Güngör : MHP ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ anlayışıyla çalışıyor
07 Aralık 2018 - 15:34

 

 

 

MHP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Av. Gönül Ar Güngör ve MHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Üyeleri Av. Gamze Bekteş ile Merve Dileyici 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gün FM’i ziyaret ederek Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüştüler.

“Güçlü kadın güçlü Türkiye”

MHP’nin, ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ anlayışıyla çalıştığını kaydeden MHP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Av. Gönül Ar Güngör, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle öncelikle kadın idarecilerin olduğu basın kuruluşlarını ziyaret edelim istedik. Çünkü kadının elinin değdiği her yer güzelleşir. Gün FM tarafsız yayın anlayışı ile uzun yıllardır başarıyla yayınlarını sürdüren bir basın kuruluşu. Bu nedenle de tebriklerimizi sunuyoruz. Daha nice yıllar yayınlarınızı sürdürmenizi diliyoruz. Basın ziyaretlerimizin bir amacı da önümüzdeki süreçte yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin basın mensuplarımızın görüşlerine başvurmaktır. Belediyeciliğe dair basın mensuplarımızın değerlendirmelerini önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

“Kadın dayanışması önemli”

Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ise Güngör ve beraberindeki ziyaretçilere teşekkür ederek kadın dayanışmasının önemine işaret etti. Önümüzdeki seçimlerde kadınların seçilebilecek yerlerden aday gösterilmesi gerektiğini belirten Akar tüm meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutladığını belirtti.

Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaret gün anısına çekilen fotoğraflar ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum