phishing

Jandarma ile Çocukların Kar Eğlencesi görülmeye değerdi.

Jandarma ile Çocukların Kar Eğlencesi görülmeye değerdi.

 Jandarma ile Çocukların Kar Eğlencesi görülmeye değerdi.
07 Aralık 2018 - 15:24

 

 

Kış mevsimiyle birlikte etkisini gösteren kar yağışı en çok minikleri sevindirdi. Köylerde etkili olan kar yağışının ardından çocuklar kartopu oynayarak karın tadını çıkardı.

         İlçe Jandarma Komutanlığı Çatağıl Köy okulunda eğitim gören minik öğrencilere sürpriz yaparak çocuklar ile okul bahçesinde doyasıya eğlendi. Jandarmayla kartopu oynayıp, kardan adam yapan çocuklar, kızaklarla kaymanın keyfini çıkardı.

        İscehisar İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Sercan Polat ve ekibi sabahın erken saatlerinde Çatağıl Köyünde Okullarına gitmekte zorlanan öğrencileri evlerinden alarak Jandarma ait arazi aracıyla derslerine yetiştirdi. İlçe Jandarma Komutanlığı organizasyonuyla erkek öğrencilere Jandarma amblemli arabalar dağıtılırken kız çocuklarına bebek oyuncaklar hediye edildi. İlçemiz Jandarma ekiplerinin hediyelerine çok sevinen çocuklar kendilerine teşekkür etti. Bu nazik davranışından dolayı okul idarecisi ve öğretmenler Teğmen Sercan Polat’a ve ekibine minnettarlıklarını belirterek Jandarmanın bu şefkatli yüzünü öğrencilerine göstermesi kendilerini memnun ettiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum