Meteoroloji uyardı: Kar geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, salı gününden itibaren Afyonkarahisar’da kar yağışı görüleceğini açıkladı. Kar yağışı Perşembe gününe kadar etkili olacak. Bir süredir Afyonkarahisar ve çevresinde görülen soğuk hava etkisini sürdürecek.
Afyonkarahisar ve çevresinde bugün gündüz sıcaklığı 2, gece sıcaklığı ise sıfırın altında 7 derece dolayında seyredecek. Soğuk hava hafta sonuna kadar etkisini sürdürmeye devam edecek.
HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA
Öte yandan, İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, ülkenin doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Şırnak ve Hakkari çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığının ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor. Rüzgar, genellikle kuzey, ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.●Kurtuluş/iha



YORUMLAR