phishing

Masterlerden Anlamlı Buluşma

Masterlerden Anlamlı Buluşma

Masterlerden Anlamlı Buluşma
20 Mart 2023 - 10:11


 
Türkiye’nin kuruluş tarihi itibari ile Karşıyaka’dan sonra en eski Derneklerinden olan Afyonkarahisar Masterleri; her yıl Çanakkale’de düzenlenen 18 Mart Turnuvasına bu yıl deprem nedeni ile katılmadılar ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nü Manavgat’taki eski futbolcular ile buluşarak; seyir zevki yüksek bir gösteri maçı ile yad ettiler.
 
Afyonkarahisar Masterleri ile Manavgat’ın eski futbolcuları arasında oynanan müsabaka öncesi; Türkiye’nin Antalya, Karşıyaka, ve Manisa ile birlikte kuruluş tarihi en eski dört master takımından olan Afyonkarahisar Masterlerinin Başkanı Kamil Altınkaya; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne vurgu yaparak; masterlerin kuruluş amaçlarının sadece spor yapmak, spordan para kazanmak, kaynaşmak ve eğlenmekten ibaret olmadığını, dernek olarak; yakın zamana kadar kimsesiz çocukların sünnet ettirilmesi, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin giderilmesi, ramazanlarda erzak dağıtımı, misafir ağırlanması ve uğurlanması, birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma gerektiren durumda organize olarak müdahale edilmesi ile ilgili hizmetlerin geçmişte yapıldığını söyleyerek, gelenekler doğrultusunda yeni kurulan masterlerin de bu amaçlarla faaliyetlerine devam etmesinin gerekliliğini yaşadığı anıları paylaşarak dile getirdi. Altınkaya; İyi insanlar ile bir aradaysanız, iyi işlere imza atarsınız. Mesleğim gereği yıllarca ayda iki kez şehit ve gazi ailelerini ziyaret ettim. Bu vesile ile tüm şehit ve qazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum ve tüm arkadaşlarımız adına böyle anlamlı bir günde bizleri misafir eden Manavgat’lı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kendilerini 30 Ağustos Zafer Haftası Kutlamaları kapsamında yaklaşık 40 yıldır geleneksel düzenlemekte olduğumuz Zafer Kupasına davet ediyorum. Dedi.
 
Müsabakanın ardından Hane Family Resort Hotel’in akşam buluşmasında; Manavgat adına söz alan Osman Ergin, Başkan Kamil Altınkaya’nın konuşmasına atıfta bulunarak; özel günler özel insanlar içindir. Bir gerçek var ki; insanın kardeşini seçemediği gibi; aynı babadan aynı olmuş, aynı anadan doğmuş olsa bile beş parmağın beşi bir olmayabiliyor. Bu nedenle de dostluk temalı bu tür organizasyonlara gelirken iyi futbolcu mu? İyi insan mı? Bunlardan hangisi ile yola çıkacağımıza karar vermeliyiz. İyi insan ve iyi futbolcu bunların ikisi bir arada ise tabi ki ballı kaymak. Yok değil ise dostuğumuzun baki kalması adına bizler iyi insanlar ile yola çıkmalıyız.
 
Zira hiç bir organizasyon bitiminde skor tabelasının önemş kalmıyor. Kazananın, şampiyon olanın esamesi hiç bir tarih sayfasında yer almıyor. Aksine sadece sahada ve birlikteliklerde yaşanılan güzel anılar ve hatıralar hafızalarda kalıyor. Kamil başkanımın da belirttiği gibi Milli duyguların körelmemesi ve dostlukların devamı için bu tür organizasyonlara gerçekten ihtiyaç var. Buradan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle ve hürmetle yad ederek emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Dedi.
          
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum