phishing

Masa Tenisinin Şampiyonu İl Müftülüğü

Masa Tenisinin Şampiyonu İl Müftülüğü

Masa Tenisinin Şampiyonu İl Müftülüğü
17 Nisan 2019 - 13:40


 
2019 yılı Kurumlar Arası Ligi Masa Tenisi Turnuvası Final Etabı 12 takımın katılımıyla gerçekleşti. Final Etabı’nda İl Müftülüğü A takımı şampiyon olurken ikinci ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu
 
2019 yılı Kurumlar Arası Ligi Masa Tenisi Turnuvası iki etapta yapıldı. Gruplar sonrasında da son 12’ye kalan takımlar arasında final etabı yapıldı. Yapılan müsabakalar sonuncunda İl Müftülüğü A takımı, İl Milli Eğitim takımı, Türk Telekom takımı ve İl Müftülüğü B takımı yarı finale kaldı. Yarı finalde elenen Türk Telekom ve İl Müftülüğü B takımı üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Müftülük B takımı bu maçı da 3-0 kaybedince Türk Telekom üçüncü oldu. Müftülük B takımı ise dördüncü olarak turnuvayı tamamladı. İl Müftülüğü A takımı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yarı Finali geçerek Finalde karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecan içinde geçen karşılaşmanın sonunda 3-2 kazanan İl Müftülüğü A takımı oldu. İl Müftülüğü A takımı; kazandığı bu maçın ardından il şampiyonu olarak 16-17 Haziran’da Muğla Marmaris’te yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
2019 yılı Kurumlar Arası Ligi Masa Tenisi Turnuvası Final Etabı sonunda derece alan takımlar için ödül töreni düzenlendi. Yapılan törende derece alan takımlara Masa Tenisi İl Temsilcisi Bilal Şenel tarafından kupaları ve madalyaları teslim edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum