phishing

Litvanya şampiyon oldu

Litvanya şampiyon oldu

Litvanya şampiyon oldu
08 Şubat 2016 - 11:42

Samsun’da düzenlenen TBF Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası finalinde Litvanya ile Sırbistan karşı karşıya geldi. İki namağlup takımın mücadelesinde Litvanya, büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Sırbistan’ı 76-69'luk skorla geçerek şampiyonluğa ulaştı.

Samsun’da 30 Ocak’ta başlayan TBF Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası, Sırbistan ile Litvanya arasında oynanan karşılaşmanın ardından tamamlandı. Türkiye U16’nın üçüncü ve Türkiye U15’in de altıncı olduğu turnuvanın kapanış seremonisine 12 takımının oyuncuları ve teknik heyetleri katıldı. Tüm takımların kaptanlarına TBF Samsun İl Temsilcisi Ali Kemal Çımagil ve TBF A Klasman Hakemi Alper Özgök teşekkür plaketi takdim etti.

 

BİREYSEL ÖDÜLLER VERİLDİ

Seremonide verilen bireysel ödüllerde; TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nın final maçının “En Değerli Oyuncusu”, Litvanya’dan Domantas Vilys oldu. Vilys’e ödülünü TBF Teknik Komiseri Erhan Elbir verdi. Turnuvanın “Sayı Lideri” Sırbistan’dan Marko Pecarski, olurken, “Ribaund Lideri” ise Karadağ’dan Nikola Zizic oldu. “Asist Lideri” ise Türkiye U16 oyuncusu Eray Akyüz oldu ve bu oyunculara plaketlerini TBF Samsun İl Temsilcisi Ali Kemal Çımagil takdim etti.

 

ÖDÜLLERİ VERDİLER

Ödüllerin verilmesinin ardından kupa törenine geçildi. Turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan Türkiye U16’ya madalyalarını GHSİ Müdürü Güven Özyurt ve TBF Samsun İl Temsilcisi Ali Kemal Çımagil sundu. İkinci olan Sırbistan’a gümüş madalyalarını GHSİM İlkadım İlçe Müdürü Murat Turan ve TBF Samsun İl Temsilcisi Ali Kemal Çımagil takdim etti. Şampiyonluğa ulaşan Litvanya’ya ise şampiyonluk kupası ve madalyalarını TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş ve GHSİ Müdürü Güven Özyurt verdi.●Kurtuluş

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum