phishing

Köksal’dan Meclis'te Sözleşmelilere Kadro Çağrısı!

Köksal’dan Meclis'te Sözleşmelilere Kadro Çağrısı!

Köksal’dan Meclis'te Sözleşmelilere Kadro Çağrısı!
15 Aralık 2018 - 09:09

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av.Burcu Köksal Sözleşmeli Kamu Personellerinin kadroya geçirilmesi konusunda çağrıda bulundu. KPSS Cafe olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi tutanaklarını inceleyerek okurlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. İşte detaylar...

 

Burcu Köksal'ın Genel Kurul konuşması şöyle;

 

"Sayın Başkan, kamuda çalışan yaklaşık 300 bin sözleşmeli personel kadroya geçmek istiyor. Bu çalışanlar tayinlerinin, terfilerinin ve görevde yükselmelerinin 4/A'lılarla aynı seviyeye gelmesini talep ediyorlar. Kadroya geçtiklerinde hazineye ekstra bir yük ve maliyet getirmeyecekleri hâlde niçin bu sözleşmeli personele kadro verilmemektedir?

Karayollarında çalışan, kontrollük yapan 3 bin müşavirin işten atılacağı iddiası doğru mudur? Doğru ise yıllarca Karayollarında esas işi yapan, "Hakkınızı ödeyemeyiz." diye AKP'nin oy istediği bu emekçilere kadro verilmesi gerekirken onların hakkı böyle işten atılarak mı ödenmektedir?

150 bin öğretmen açığı olan ülkemizde 450 bin atama bekleyen öğretmenin şubatta en az 40 bin öğretmen atanması talebine Millî Eğitim Bakanlığı ses verecek midir? Ayrıca, 3 bin engelli öğretmen adayı da öğrencilerine kavuşabilecek midir? " ifadelerini kullandı.

 

KPSSCAFE.COM.TR

YORUMLAR

  • 0 Yorum