phishing

Koçak : Heyecan ve birikimimi mezara götürmeyeceğim

Koçak : Heyecan ve birikimimi mezara götürmeyeceğim

Koçak : Heyecan ve birikimimi mezara götürmeyeceğim
26 Kasım 2018 - 09:29 - Güncelleme: 26 Kasım 2018 - 10:23

 

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, "29 yıl boyunca devletin birçok kademesinde görev yaptım. Bu topraklarda yetişmiş biri olarak bu tecrübeyi, bu birikimi, bu heyecanı asri mezara götürecek değilim. Bunları şehrin geleceği, insanımızın, çocuklarının ve torunlarımın geleceği için hayata geçireceğim" dedi. Koçak, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan'ın kendilerine destek verebilecekleri açıklamasına da teşekkür etti

• IYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda dün sabah İl Başkanı Mehmet İnkaya ve İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe ve partililer hazır bulundu.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, partisinin helalinden kazanıp ülkesinin bölünmez bütünlüğüne inanmış insanların partisi olduğunu söyledi. İYİ Parti'nin Türkiye sorunlarına çözüm olacağını savunan İnkaya, "Asgari ücretin belirlenmesi, Suriye'de Türk Ordusunun harekâtı, sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in ifade vermeye çağrılmaları ülke gündeminde yer aldı. Asgari ücret konusunda Genel Başkanımız Meral Akşener'in 20 Kasım tarihinde söyledikleriyle aşağı yukarı 2 bin 20 TL oldu. Bu da şunu göstermektedir ki, İYİ Parti'nin söylediği sözlerle ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı." dedi.

 "HAREKATIN TAKDİRİ VATANDAŞİN"

 Suriye'de Türk Ordusunun harekât hazırlığına değinen İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, "Ne hikmetse hemen her seçimden önce Türk Ordusu Suriye-Ortadoğu bataklığında harekâta hazırlanıyor" dedi. Bu durumun yorumunu vatandaşa bıraktığını söyleyen İnkaya, "Sanatçılar Metin Akpınar ile Müjdat Gezen'in Cumhuriyet Savcılığına ifade vermeye ça'ğrılmaları bizleri gerçekten üzdü. Bu kişiler 70 yaşını geçmiş insanlar. Halk tarafından kendilerine bir yer bulmuş insanlardır. Bu insanların iki de birde çağırılmaları çok hoş değil." diye konuştu.

"ATATÜRK FOTOĞRAFINI GÖRMÜYORUZ"

Önce yüzde 50 oranda zam yapılıp sonrasında yüzde 10'Luk indirimlerle halkın gözünün boyanarak aldatılmaya çalışıldığını ileri süren İnkaya, "Bunlar ve benzeri şeyler çok ayıp şeylerdir. Kınıyoruz. Son zamanlarda bir moda daha oldu, Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Sistemini seven insanlara sanki Atatürkçü imiş gibi iktidar Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı söylemlerde bulunuyor. Hâlbuki çok oda ve vakıflarda, vakıf işyerlerinde, yöneticilerin odalarının arkasında ya da odasının bir kenarında bir Atatürk fotoğrafı dahi bulamıyoruz. Bizim kuşakta göz alışkanlığı, bizi bağışlasınlar ama gittiğimiz bazı yerlerde Atatürk fotoğrafını görmüyoruz. Sanat konusunda 1968 yılında Afyonkarahisarımız da bir tane açık tiyatro vardı. Beş tane sinema salonu vardı. Sanat ve sanatçıya 1960% yıllarda değer verilirdi. Bizim milli güreşçilerimiz milli atletlerimiz vardı. Ne yazık ki son yıllarda bunları göremez olduk. Bunlar bizim eleştirilerimiz ama kötü şeyler değil. İnsanlar kendilerini düzeltsin diye söylüyoruz." şeklinde konuştu.

 

"GÜZEL VE HARARETLİ GÜNLER ŞEHRİMİZİ BEKLİYOR"

iYi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Afyonkarahisar'ı kucaklama noktasında çalışmalarının devam ettiğini belirterek, hizmeti en güzel şekilde sunma adına mahalle, dükkan, ev demeden birçok mekanda insanlarla buluştuklarını kaydetti. Projelerini, şehrin olması gerektiği yeri ve imkanlarını anlattığını söyleyen Koçak, "31 Mart 2019 tarihindeki seçimlerde bu büyük sorumluluğu almaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Bunlar önemli şeyler. Bir milletin vebali söz konusu. Bu şehirde yaşayan ve 'Ben Afyonkarahisarlıyım' diyen Türkiye'deki tüm insanlarımızın vebaline talibiz. Dolayısıyla ciddi bir sorumluluğa hem hazırlanarak gidiyoruz hem de kucaklaşarak gidiyoruz. Projelerimize milletin, sivil toplum kuruluşlarının katkılarını alarak gidiyoruz. Güzel ve hararetli günler şehrimizi bekliyor." dedi.

"PROJELERİMİZİ KAPSAMLI ŞEKİLDE ANLATACAGIZ"

 En büyük projesinin Afyonkarahisar'ın bir marka olması olduğunu yineleyen Koçak, "Tabii en büyük proje şehrimizin bir marka olmasıdır. inşallah Afyonkarahisar'ı marka bir kent, markaları olan bir kent yapacağız. Afyonkarahisar deyince aklımıza Karahisar Kalesi gelir. Kale'nin ihyası bu nedenle önemlidir. Kaleye ulaşabilmek, çıkabilmek, gelenlerin ziyaret imkanını sağlamak açısından önemlidir. Markalaşırken şehrin var olan değerleriyle birlikte markalaşmak lazım. Afyonkarahisar denilince akla yitirilmeye yüz tutan kaymağımız geliyor. Afyon kaymağı marka bir değerdir. Türkiye'nin tüm illerinde bilinen kaymak ve kalesi ile Afyonkarahisar'ı kendi dinamikleri üzerinde yükseltmemiz gerekiyor. Önümüzde ki günlerde kapsamlı şekilde projelerimizi anlattığımızda nereye bakıp, nerede durduğumuz inşallah daha iyi görülecek?' diye konuştu.

 "OLGUNLUK VE HOSGÖRÜYE iHTiYAÇ VAR"

"Biz başlarken söyledik parti siyaseti yapmayıp, tüm Afyonkarahisarımızı kucaklayacağız" diyen Koçak, "Afyonkarahisar'da ortaya koyduğumuz bu siyaset tarzının, siyasi birlikteliğin, arkadaşlığın, kardeşliğin gönül ittifakının Türkiye'ye örnek olacak nitelikte olması gerekliliğini vurguladık. Üzerinde çalışıyoruz gayretimiz o. Siyasi rekabette siyasettir söylenir. Bazı arkadaşlarımız kendileri ye da etrafları bir şeyler söyleyebilir. Olgunluk içerinde olmak hoşgörülü olmak ve gerçekten söylediğimiz sözleri icraatımızda yaşatmak karakterimiz olmalı. Türkiye siyasi hayatına örnek olmak için buna dikkat etmeliyiz. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Çok savrulduk, ister parti sistemi içerisinde olsun ister başka nedenle bu kadar ayrılık bu kadar tefrika bu kadar birbirine güvenmeyen, birbirini bu kadar ağır sıfatlarla eleştiren bir toplum dünyada yoktur." şeklinde konuştu.

"YENIDEN KARDEŞLİĞİMİZİ KEŞFEDECEĞİZ"

Devlet tarafından 12 milyonun üzerinde şüpheli olduğu açıklamasına dikkat çeken Koçak şöyle konuştu: "12 milyonun üzerinde şüpheli olduğunu öğrendiğimde bir hayli tedirgin olmuştum. Cinnet toplumuna doğru gidiyoruz. Camide sağımıza selam verdiğimizde şüpheli mi? Solumuza selam verdiğimizde herhangi bir terör örgütüne kayıtlı mı? Önümüze baktığımızda acaba bu adam ne yapmaya çalışıyor? Arkada ki acaba bizi mi devleti mi hançerleyecek paranoyaları içerisinde ne Afyonkarahisar'da ne de Türkiye'de huzurlu yaşayamayız. Onun için kucaklaşıp yeniden kardeşliğimizi keşfedeceğiz. Allah yaradan olarak bizi bizden daha iyi bilir. Bütün müminler kardeştir. Biz kardeşiz siyasetimizi de tüm çalışmalarımızı da bu kardeşlik ekseni etrafında gerçekleştireceğiz. Biz buna inanıyoruz bu yolda yürümeye devam edeceğiz."

"HEYECAN VE BİRİKİMİ MEZARA GOTORMEYECEĞİM"

Göreve siyaset yapmak için değil hizmet etmek için talip olduğunu belirten Koçak şunları söyledi: "Her zaman diyoruz; Hizmet, hizmet, hizmet. 29 yıl boyunca devletin birçok kademesinde görev yaptım. Bu topraklarda yetişmiş biri olarak bu tecrübeyi, bu birikimi, bu heyecanı asri mezara götürecek değilim. Bunları şehrin geleceği, insanımızın, çocuklarının ve torunlarının geleceği için hayata geçireceğim inşallah. Kendimi Afyonkarahisar'ın gelişmesi ve kalkınmasına vakfettim. Allah bizi bu yoldan ayırmasın. Birleştiren olacağız, kardeşliğimiz ön plana çıkardık. Hiçbir taciz bizi bu yoldan geri döndüremez. Sağlıklı gençler, sağlıklı çocuklar ve kadınlar için sağlıklı hava, kaliteli su, sağlıkla gelişip büyüyen Afyonkarahisar gibi sağlık penceresinden olaya insan odaklı bakacağız. Biz ilaç olmak için, adalet için geliyoruz. Ayrıcalık yok adalet var."

"ŞEHRİN TAMAMINA TALİBİZ"

ittifak anlayışının şehre hizmet etmede kendilerine inanan, güvenen, durduğu milli-manevi değerler konusunda zerre tereddütü olmayan herkesle olacağını belirten Koçak sözlerine şöyle devam etti: Afyonkarahisar'ın tamamının gönlüne, oyuna, duasına talibiz. Biz her konuda birlikte Afyonkarahisar olmak için geliyoruz. Bu mesajımız] alan, cevap verenlere teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Afyonkarahisar'ın özlediği kardeşliği Kale gibi dimdik kuracağız inşallah."

"EKMEKLE OYNAMADIK OYNAMAYIZ DA"

CHP İL Başkanı Nevzat Ercan'ın İYİ Partiyi yerel seçimde destekleyebilecekleri açıklamasına teşekkür eden Koçak, "CHP'nin değerli İl Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Sorunları çözmede bir ve beraber olmada bu bize güç verir. Bu ittifakı tüm Afyonkarahisar'a yaymak mor-beyazımıza, Kalemize hitap edecek şekilde genişleteceğiz. Seçilmemiz halinde ne büyük ne küçük hiçbir işçi kıyım' olmayacak. Kardeşliğimiz bu rahatlık içinde olsunlar. Biz kimsenin ekmeği ile oynamadık, oynamayız da." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum