phishing

Koçak : Biz Afyonkarahisar Ailesiyiz

Koçak : Biz Afyonkarahisar Ailesiyiz

Koçak : Biz Afyonkarahisar Ailesiyiz
22 Mart 2019 - 02:17


İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak Kanlıca Mahallesi’nde yaptığı toplantıda, “Birilerinin elimden tutup beni meydan meydan gezdirmesine gerek yok. Ben kendim gezerim. Ben milletimle karşı karşıya olmaktan, göz göze gelmekten, gönül gönüle olmaktan büyük mutluluk duyan bir insanım” dedi.
Geniş katılımın olduğu toplantıda kadın ve çocukların ilgisi dikkat çekti. Soğuğa ve yağmura aldırış etmeyen coşkulu kalabalık Koçak’ı adeta evlatları gibi bağrına bastı. Sözleri sık sık alkışlarla ve tezahüratlara kesilen Koçak: “Bu sevginize layık olmaya çalışacağım. Ben sizin evladınızım, kardeşinizim, ağabeyinizim. Her zaman yanınızda oldum, olacağım. Allah sizlere mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.  
Koçak: “Devlet deneyimi, özel sektör deneyimi, çevresi ile belediye başkanının, Afyonkarahisar’ı yurt dışında da temsil edecek donanımda olması gerekir. Meyve veren ağaç olacaksın. Millet senden yararlanabilecek.  Meyvesiz ağacın ne gölgesi olur, ne de başka bir faydası olur” şeklinde konuştu.
Bugüne kadar tek bir soruşturma geçirmediğini belirten Koçak: “Bana verdiğiniz emanetinizi asla çalmam, çaldırmam. Ambarı kimseye deldirmem. Bu para milletin parası, benim değil. İhaleleri şeffaf yapacağız. Belediyenin sitesinden izleyebileceksiniz. Büyük hedeflerimiz var. Sizlerle beraber destan yazacağız, en gelişmiş şehirler arasına gireceğiz” diyerek iddiasını ortaya koydu. 
“TAKDİR SİZDEN HİZMET BİZDEN”
“Seçim için değil halkım için hizmet ettim” diyen Koçak 12 yıldır aday olmadığı halde anket yapıldığında 1. Sırada isminin çıktığını söyledi.  Koçak ayrıca, “Gece gündüz demeden halkımın hizmetine koştum. Sessiz sedasız herkese sahip çıktım. Kalpten kalbe oluşturduğumuz bu gönül bağını hiç kimseye bozdurmam. Ben sizin duanızı almak için ölünceye kadar size hizmet edeceğim” dedi.
Hıdırlık Kültür Park projesini anlatan Koçak, Hıdırlık Tepesi’nin tamamını içine alan sahada bölgenin en büyük kültür ve tarih parkını yapacaklarını belirtti. Koçak: “Arastası, yöresel lezzetler mekanı, değirmen kafesi, olimpik yüzme havuzları, dağcılık alanı, gözetleme kuleleri, doğal konaklama alanları, çadır ve karavan kamp yeri, konser alanı, anfi tiyatrosu, okçuluk ve doğa sporları alanları, yürüyüş ve atv parkurları ile rüya gibi bir park Afyonkarahisar’ın olacak. Hıdırlık’ta Afyonkarahisar’ın tarih ve kültürünü bir araya getireceğiz. Yeme içme alanları, spor alanları, piknik alanları, seyir kuleleri, kamp yerleri, hayvan barınakları, konaklama yerleri ile doğa ile iç içe bir yaşam alanı inşa edeceğiz. Tavşanlar, dağ keçileri, ceylanlar gezecek alanda; sincaplar ceviz ağaçlarına tırmanacak. Hafta sonunu bu parkta geçirmek için çevre illerden konuklarımız gelecek” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum