phishing

Emirdağ Ziraat Odası Konya Tarım Fuarına Katılım Sağladı

Emirdağ Ziraat Odası Konya Tarım Fuarına Katılım Sağladı

Emirdağ Ziraat Odası Konya Tarım Fuarına Katılım Sağladı
22 Mart 2019 - 10:41


 
Emirdağ Ziraat Odası 150 çiftçinin katılımı ile 17. Uluslararası Konya Tarım Tarımsal ürünler mekanizasyon fuarına katıldı.
Oda Bünyesinde kiralanan 3 otobüs ve yaklaşık 150 çiftçinin katılımı ile Konya Tarım Fuarına katılım sağlandı.Emirdağ Ziraat Odası yönetimi gelişen ve değişen teknoloji karşısında çiftçilerin bilgilenmeleri ve tarımsal ürün ile tarım makinelerinin sergilendiği uluslar arası Tarım Fuarına katıldılar.
Düzenlenen gezi hakkında bilgi veren Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk KÖYCÜ; " 19-23 Mart tarihleri arasında 5 gün süreyle düzenlenen 17. Uluslararası Konya Tarım Tarımsal ürünler mekanizasyon Fuarına çiftçilerimizin katılımını sağladık.Çiftçilerimizle birlikte fuara giderek, tarım sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmelerine imkân sağladık. Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergilendiği alım, satım ve bilgi alışveriş imkânını elde edildiği tarım fuarında çiftçilerimiz yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim dikim makineleri modern makine ve ekipmanları ve diğer girdileri yerinde görme ve değerlendirme imkanı buldular. Katılım sağlayan çiftçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum