phishing

Koçak Birliği bozacak üslup kullananlara sert çıktı : Artık yeter

Koçak Birliği bozacak üslup kullananlara sert çıktı : Artık yeter

Koçak Birliği bozacak üslup kullananlara sert çıktı : Artık yeter
30 Kasım 2018 - 17:51 - Güncelleme: 01 Aralık 2018 - 13:41

 

 

İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak "Türk Milleti olarak rehberlerimiz bellidir" dedi.

Koçak "Önemli olan kardeşliğimizdir. Bu konuda da ben siyasette de üslup konusunu önemli görmekteyim. Bizim birliğimizi dirliğimizi bozacak şeklide üslup kullananlara da artık yeter diyorum. Bizim bir birimizle kucaklaşmamız, kenetlenmemiz lazım. Biz 2019 yılında adalet isteyenlerin yanında olacağız” dedi.

Yerel seçimlerin hızla yaklaştığını ifade eden İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak “bütün arkadaşlarımız meydanlardayız. Bizim için her birey önemlidir. Yılın ilk gününde  Milletime bir taahhütname açıklamak istiyorum. Bu taahhütlerimizin arkasında duracağız” diye ifade etti.

Koçak;” Anket yaptırmadım. Ben anketi milletimin arasında gezerken yapıyorum. En büyük anket vatandaşın bakışları, gözleri ve elinizi sıkarken hissettiğiniz sıcaklıktır. Milet bu görevi bize verecektir hissettiğimiz odur” dedi.

Bir Başka soru üzerine Başkan adayı Koçak.;” Göreve geldiğimizde acil eylem planı olarak düşündüğümüz konularımız tabii var. Ulaşım meselesine hızlı bir şekilde girmeyi düşünüyoruz, yine Erenler bazı semtlerimizde var olan alt yapı sorunlarına öncelik vereceğiz. Otoparklar konusuna hızlı girmek istiyoruz. Bazı sosyal projelerimizi meclisini toplar toplamaz devreye sokacağız. Finansman konusunda çok ciddi bir ekiple çalışacağız. Hem yurt dışı hem yurt içinden uzman arkadaşlarımız görev alacak. Eldeki mevcutla değil çok kuvvetli bir finansman ekibi ile çalışacağız. Şehir planlamasına özel önem vereceğiz” diye belirtti.

Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak;”  Şu anda bilinçli bir sivil toplum yapısı ile karşı karşıyayız. Hangi sivil toplum kuruluşuna gidersek Mecliste bir temsilci ile katılmak istiyor. Belediye Meclisinde bazı dengelerin olduğunu sizler bende daha iyi biliyorsunuz. İlla Belediye Meclisinde değil iyi komisyonlar kurarak dışarıdaki arkadaşlarımızı Afyonkarahisar’ın yönetimine katma konusuna çok ciddi çalışmalıyız. Yoksa çok az sayıdaki Belediye Meclisi üyesi ile bu şehri yönetemezsiniz. Normal bir hızla yürümenin bize katkısı olmayacak çok hızlı gitmememiz, bir güne 48 hatta 72 saat çalışmalıyız” diye ifade etti.

Afyonkarahisar’ın okuma yazma konusunda en yüksek oranda olması gerektiğini ifade eden Koçak;” Herkes okuma yazma bilmeli yüzde yüz bunu gerçekleştirmek zorundayız. Kitap okuma konusunda ciddi projelerimiz olacak. Önemli yazarlarımızı her ay ilimize getireceğiz. Okullarımıza çok ciddi destek vereceğim. Üniversitelerimizde ciddi projelerimiz olacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum