phishing

KOBİ Akademisi Toplantısı Finlandiya’da Yapıldı

KOBİ Akademisi Toplantısı Finlandiya’da Yapıldı

KOBİ Akademisi Toplantısı Finlandiya’da Yapıldı
06 Mayıs 2019 - 16:20


 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Avrupa Birliği projesi olan KOBİ Akademisi’nin toplantısı Finlandiya’nın Turku kentinde gerçekleştirildi.
 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen “KOBİ’lere Finans Yönetimi Eğitimi-KOBİ Akademisi” projesi kapsamında Finlandiya’nın Turku Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde toplantı yapıldı.
 
Toplantıya Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Demirci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası AR-GE ve Dış İlişkiler Birim Sorumlusu Mehmet Duman, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Dış Ticaret Bölüm Yöneticisi Ahmet Bülbül, Başkent Üniversitesi’nden Prof. Dr. Güray Küçükkocaoğlu ve Dr. Öğretim Üyesi Soner Gökten, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Başkanı Önder Halisdemir ve Vakıf Genel Sekreteri Ferhan Kaptan, MEUS Danışmanlık Şirketi’nden Cecile Sauvage ile Turku Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden Timo Holopainen ve Jassi Aho katıldı.
 
KOBİ Akademisi Projesi çerçevesinde sürdürülen çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda, projenin bundan sonraki eğitim tarihleri de karara bağlandı. Toplantının ardından Turku İş Bölgesi Temsilcisi Riku Nasanen, Turku’daki “İş ve İnovasyon Kümesi” ile ekonomik hareketlilik hakkında sunum yaptı.
 
Proje çerçevesinde Finlandiya’da bulunan heyet, ikinci gün ise Fin Girişimciler Federasyonu’nu ziyaret ederek yatırımcılar için sunulan fırsatlar hakkında bilgi edindi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum