phishing

Kız ve erkekler futbol yarı final karşılaşmaları başladı

Kız ve erkekler futbol yarı final karşılaşmaları başladı

Kız ve erkekler futbol yarı final karşılaşmaları başladı
29 Mart 2018 - 18:26

Okul Sporları Genç Kız-Erkek Futbol Yarı Final müsabakaları Afyonkarahisar’da başladı. Müsabakalara 15 ilden 8 kız ve 8 erkek takımı, yaklaşık 288 sporcu katılıyor.

Kocatepe Spor Kompleksinde düzenlenen açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdür Vekili Faruk Bayram, Şube Müdürleri İsmail Barın ve İsmail Kılınç, Okul Sporları personeli İlker Türnüklü ile antrenörler ve çok sayıda sporcu katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Faruk Bayram konuşma yaptı. Faruk Bayram; “Sizleri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan son derece büyük mutluluk duyuyoruz. Siz gençlerin gelecekte Türk Sporuna büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Sakatlıksız bir müsabaka diler, tüm takımlara başarılar dilerim.” dedi.

 

4 gün sürecek müsabakalar sonucunda 2 erkek 2 kız takımı Türkiye Birinciliği Müsabakalarına katılmaya hak kazanacaktır.

 

Müsabakaların Teknik Toplantısı 28 Mart 2018 tarihinde Kocatepe Spor Kompleksinde yapılmış teknik toplantıya Okul idareci ve çalıştırıcıları katılmış olup; toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail BARIN ve Okul sporları İl Temsilcisi Muhammed DOĞAN eşlik etmişlerdir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum