phishing

Kitap okumak için merdivenlere oturdular

Kitap okumak için merdivenlere oturdular

Kitap okumak için merdivenlere oturdular
27 Mart 2019 - 23:40


 
55. Kütüphaneler Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde ‘81 İlde Kitap Okuyoruz’ projesi kapsamında ‘Okumak Değiştirir’ sloganıyla düzenlenen kitap okuma etkinliği Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılım ile yapıldı.
Anıtpark’ta yapılan kitap okuma etkinliğine Vali Mustafa Tutulmaz’ın,  yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Etkinlik öncesi öğrencilerle sohbet eden Vali Mustafa Tutulmaz; “Kitap okumayı ihmal etmeyin, her zaman başucunuzda bir kitap bulundurun. Bol bol kitap okuyun.” tavsiyelerinde bulundu.
Kitabı Hayatımızdan Eksik Etmeyelim
Öğrencilere neden kitap okuyoruz? Diye soran ve cevaplar alan Vali Tutulmaz daha sonra onlara hitaben: “Bu hafta Kütüphaneler Haftası, bu hafta kitapsız olmaz. Farkındalık olsun istedik ve bugün kitap okuyoruz. Kitap okumanın önemine de dikkat çekmiş oluyoruz. Zihnimizi geliştirmek, bilgimizi artırmak, yorum yeteneğimizi geliştirmek ve bu ülkeye faydalı olmak için kitap okumalıyız. Kitap okuyanlar bilgili insanlardır. Bu sebeple kitabı hayatımızdan eksik etmemeliyiz” diye konuştu.
12.30-13.00 saatleri arasında 30 dakika süreyle yapılan kitap okuma etkinliğinde Vali Mustafa Tutulmaz öğrencilerle birlikte bir süre kitap okudu.
Vali Tutulmaz önümüzdeki ay yapılacak 2. Afyon Kitap Fuarı’na da başta öğrenciler olmak üzere herkesi davet etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum