phishing

Kısır maç Antalya’nın

Kısır maç Antalya’nın

Kısır maç Antalya’nın
19 Eylül 2017 - 20:27

Kısır maç Antalya’nın


Federasyon kupasının ilk gününde Antalyaspor, OGM Orman Gençlik karşısında son çeyrekteki 12-2'lik seriyle 62-56 kazanmayı bildi
KURTULUŞ- Orman Gençlik Rizvic ve Graves'i kullanarak ilk üç dakikayı önde geçti. Savunmaların ön planda olduğu mücadelede iki taraf da kolay sayı üretemedi.Antalyaspor skoru 6-6'da eşitledikten sonra Orman Gençlik'ten 7-'lık bir seri geldi. Bu bölümde Antalyaspor'un üst üste top kayıpları dikkat çekti. Antalyaspor serbest atışlarda da sayı üretemeyince ilk çeyrek 17-13 Orman Gençlik lehine sonuçlandı.
MÜCADELEDEN DAKİKALAR
İkinci çeyreğe 5-0'lık seriyle giren Orman Gençlik farkı 9 sayıya kadar çıkarttı. Graves bu bölümde 13. sayısını üretirken Antalyaspor ile kendi skorunu eşitlemiş oldu. Antalyaspor bu çeyrekteki ilk sayılarını Emir ile 5. dakikada bulurken Emir bir de üçlük bularak takımını oyunda tutmayı başardı. İki tkaımın da üst üste top kayıplarıyla kısır bir çeyrek geçmeye devam etti. Orman Gençlik serbest atışlarla sayı üretimine devam ederken ilk devreyi 30-28 önde tamamladı.
ETKİLER İLERLEYEN DAKİKALARDA ARTTI
Orman Gençlik ikinci yarıya da Rizvic'i kullanarak başladı. Antalyaspor ise Lowery ile toparlanırken onun üçlüğü ile 3.26 kala skoru 36-36'da eşitledi. Yine kısır bir çeyrek oynanırken iki tkaımın da çok sayıda top kaybı yapması dikkat çekti. Timuçin ve Atakan'dan iki üçlük bulan Orman rakibine mola aldırmayı başardı. Son çeyreğe Orman Gençlik 42-39 önde girdi.
SON ÇEYREK 
Son çeyreğe 5-0 ile giren Antalyaspor uzun süre sonra ilk kez öne geçerken Orman yine Timuçin'in üçlüğü ile üstünlüğü eline geçirdi. Yabancılarıyla iki dakiakda 6-0'lık seri yakalayan Orman oyunun kontrolünü yeniden eline aldı. Seri yakalama sırası Antalya'ya geçerken 10-2'lik  seri ile son 2 dakikaya girilirken Antalyaspor 57-53 skoruyla öne geçti. Ormans Gençlik hücumda bir türlü sayı üretemezken maçın yıldızı Emir Gökalp'in isabetiyle son 37 saniyeye 59-53 Antalyaspor önde girdi. Atakan'ın üçlüğü ile Orman Gençlik ümitlense de Antalyaspor serbest atışlarla farkı yeniden 6 sayıya çıkardı. Karşılaşmadan Antalyaspor 62-56 galip ayrıldı. Karşılaşma boyunca iki takım da hücum etmekte zorlanırken iki takım toplamda ile saha içinden yüzde 33 ile  40/120 (Antalyaspor 19/67---Orman Gençlik 21/53) isabet buldu. Maçta tam 85 ribaund oluşurken 31 kez de top kaybedildi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum