phishing

Keser, Bolvadin ile anlaştı

Keser, Bolvadin ile anlaştı

Keser, Bolvadin ile anlaştı
30 Temmuz 2017 - 18:39 - Güncelleme: 30 Temmuz 2017 - 18:41

Keser, Bolvadin ile anlaştı

 

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig ekiplerinden Bolvadin Belediyespor, aynı zamanda TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanlığını da yürüten Mustafa Keser ile anlaşmaya vardı

 

SERCAN SAYIN- Mücadele ettiği ligde şampiyonluğu bitime1 hafta kala kaybederek Salar Belediyespor’a kaptıran ve büyük hayal kırıklığı yaşayan Bolvadin Belediyespor’da kan değişimi başladı. Kırmızı Siyah’lı yönetim, bir dönem İscehisarspor’u da çalıştıran Mustafa Keser ile anlaşmaya vardı.

TEK HEDEF VAR, BAŞARI

2017-18 Sezonu sonuna kadar Bolvadin Belediyespor ile anlaştığını ifade eden Keser yaptığı açıklamada, tek hedeflerinin bulundukları ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak olduğunu söyledi. Açıklamalarına devam eden tecrübeli isim, “ Buraya başarısızlık değil, başarılar yaşamak için geldim. Hedefimiz, geçtiğimiz sezondaki şanssızlığımızı kırarak adımızı bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e yazdırmak. Bu arada yönetimimize de teşekkür etmek istiyorum. İnşallah kuracağımız yeni kadromuz ile ligde korkulan, iddialı ve pes etmeyen bir takım görüntüsünde mücadele edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum