phishing

Keçiler, Bakırköy deplasmanında

Keçiler, Bakırköy deplasmanında

Keçiler, Bakırköy deplasmanında
08 Ekim 2017 - 19:09

Keçiler, Bakırköy deplasmanında
Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Afyon Belediyespor, ligin 2. haftasında sahasında Bakırköy Basket ile karşı karşıya gelecek
SERCAN SAYIN- Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Afyon Belediyespor, ligin ikinci haftasında kendi sahasında kapanarak isim değiştiren yeni adı ile Bakırköy Basket ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Antalyaspor'a son dakikalardaki performansı ile mağlup olan Keçiler de hedef, zorlu rakibi karşısında kazanarak moral ve motivasyon açısından da toparlanmak niyeti içerisinde.
MÜSABAKA SEYİRCİSİZ OYNANACAK
Evinde ilk resmi maçına çıkacak olan temsilcimiz, geçtiğimiz sezonda evinde oynadığı Bursaspor müsabakasında yaşanan şanssızlıklardan dolayı gelen cezadan ötürü müsabakasını seyircisinden yoksun oynanacak.
TAKIM OLARAK HAZIRIZ
Antalyaspor maçını unutarak önüne bakan ekibimizde hazırlıklar tüm hızı ile sürüyor. Bakırköy karşısında kazanarak iddialı bir takım olduğunu ispat etmeye çalıaşcak olan Keçiler'in müsabakası saat 14.00'da başlayacak ve Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanacak. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum