Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor
02 Aralık 2016 - 08:24

Kar Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor

 

 

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı, Çay’daki yolların tamamının kapanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre,devam eden kar yağışından dolayı Çay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve ulaşımdaki aksakların yaşanmaması için ana ve ara caddelerde kar temizleme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

 

Çay belediyesine bağlı Ekipler, çiftliklerden Çay’a ulaşım sağlayan, okullarda eğitim gören öğrencilerin mağdur olmamaları için arazi yollarında da kar temizliği yaptı.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı vatandaşlardan takdir topladı.

Başkan Çağrı:” Çay halkına hizmet etmek boynumuzun borcu, çocuklarımızın okullarına gidebilmeleri, esnafımızın işyerini açabilmesi ve çalışanlarımızın işyerlerine ulaşabilmeleri için geren tüm tedbirleri aldık.Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Çay’a hizmet için geldik ve bu can bu bedende oldukça da hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi.

 

Başkan çağrıyı kar temizleme çalışmalarında gören çaylı vatandaşlar ise başkana teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundular.

Bu haber 1111 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum