phishing

Kampanyaya ATSO'dan 120 bin liralık destek

Kampanyaya ATSO'dan 120 bin liralık destek

Kampanyaya ATSO'dan 120 bin liralık destek
02 Nisan 2020 - 19:42 - Güncelleme: 02 Nisan 2020 - 20:53

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA 120 BİN TL’LİK DESTEK
 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ahmet Karakaya, çalışma hayatı ve ekonominin koronavirüs salgınından etkilenmesini önlemek için alınan tedbirleri, Kanal 3’te Megabirlik Medya Temsilcisi Mehmet Emin Güzbey’in sunduğu Dobra Dobra programında anlattı.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu zor dönemde, sıkıntı yaşayan vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Serteser, “Koronavirüs salgını dolayısıyla biz de Yönetim Kurulu toplantımızı video konferans yöntemiyle gerçekleştirdik. Toplantımızda yardım kampanyalarına sağlanacak katkılar hakkında karar aldık. İlk olarak şunu söylemem gerekiyor: Afyonkarahisar Belediyesi,  Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, MÜSİAD, AFSİAD, TÜMSİAD, Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın işbirliğinde Afyon İçin Vefa Vakti isimlik yardım kampanyası başlattık. Coronavirüs salgını dolayısıyla sıkıntı yaşayan pek çok vatandaşımız var. Malumunuz olduğu üzere Ramazan ayı da yaklaşıyor. Şehrimizin iki şubeden fazlası olan marketlerimizin sahipleri ile toplantı yaptık. 60 TL, 80 TL ve 110 TL’lik üç paket  belirlendi. Bağışlar, firmaların hesabına yatacak, Belediye’nin hesabına yatmayacak. Arzu eden iş insanımız, sanayicimiz buradaki IBAN numarasına para yatıracak ve Belediyemiz bu yardım paketlerini dağıtacak. Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan da bu kampanyada yararlanılacak. Bu kampanyaya destek olan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm firmalarımızın bu çağrımıza destek olmasını istirham ediyoruz. Yönetim Kurulu toplantımızda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak 1000 paketle Afyon İçin Vefa Kampanyası’na destek olacağız.
Bunun dışında, ayrıca Oda olarak da 1000 paket yardım paketi daha dağıtacağız. Bu yardım paketlerini de bize gelen taleplerden, Meclis Üyelerimiz’e gelen taleplerden liste oluşturarak dağıtacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası için de 120 bin TL katkıda bulunmuş olacağız. İnşallah bununla ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun el uzatmış oluruz, Covid-19’u inşallah atlatırız” ifadelerini kullandı.
 
VALİLİKTEN ATSO'YA TEŞEKKÜR 

 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz bize yeteriz” kampanyasına Afyonkarahisar iş dünyasının temsilcisi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası da sessiz kalmadı.
Önceki gün gece Kurtuluş’tan Halil İbrahim Kocaerkek’in sosyal medya hesabından “Herkes taşın altına elini koyuyor Afyonkarahisar’ın patronlar kulübü ne kadar koyacaklar” diyerek yaptığı paylaşımdan sonra İş dünyasının temsilcisi ATSO’nun 120 bin lira ile kampanyaya katkı sağlaması üyeler arasında memnuniyetle karşılandı.
Konuya ilişkin olarak Afyonkarahisar Valiliği sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada: “Biz bize yeteriz çağrısına uyan ve Milli Dayanışma Kampanyasına 120 Bin lira bağışlayarak destek olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ederiz” denildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum