phishing

Jetlere Altyapıdan ikinci Ceza

Jetlere Altyapıdan ikinci Ceza

Jetlere Altyapıdan ikinci Ceza
11 Ocak 2019 - 08:39

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Afjet Afyonspor'a, altyapıdan yeterli seviyede futbolcuyu as takıma çıkaramadığı için ikinci ceza geldi. Jetlere ilk yarıda kesilen cezanın ardından bu kez 25 bin lira ceza kesildi

Spor Toto 1. Ligtde mücadele eden Afjet Afyonspor ligin 22. haftasında evinde Giresunspor'u konuk edecek. Jetlere ilk yarıda altyapıdan yeterli seviyede oyuncu çıkaramadıkları için bir ceza kesilmişti. Şartları yine yerine getirmeyen Afyonspor'a aynı cezayı yenileyen Türkiye Futbol Federasyon bu kez de 25 bin lira ceza kesti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, 1.- AFJET Afyonspor Kulübünün, A takım listesinde Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunan futbolculardan en az dördünün 15. yaş gününe denk gelen sezon ile - 21. yaş gününe denk gelen sezonlarda kesintili veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay kendi kulübünde tescil"' olması gerekirken kriterlere uygun futbolcu bildirilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık takdiren 25 bin Tire Para Cezası ile cezalandırılmasına" kararını verdi.

Ali Fuat GÜÇLÜER'in Haberi

KOCATEPE GAZETESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum