phishing

Jetler, dualar ile uğurlandı

Jetler, dualar ile uğurlandı

Jetler, dualar ile uğurlandı
26 Ağustos 2017 - 19:17 - Güncelleme: 26 Ağustos 2017 - 19:20

Jetler, dualar ile uğurlandı

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz Afjet Afyonspor, sezonun ilk haftasında deplasmanda Tokatspor ile karşı karşıya gelecek

 

SERCAN SAYIN- 2017-18 Sezonunu Tokatspor deplasmanında açacak olan temsilcimiz  Afjet Afyonspor, ligin 1’inci haftasında deplasmanda Tokatspor’a konuk olacak.

KURBAN KESİLDİ, DUALAR EDİLDİ

Dün sabah erken saatlerde kulüp binasından hareket eden takımımızı birçok taraftar uğurlarken, oyuncular otobüse binmeden önce sezona galibiyetli bir başlangıç yapabilmek ve kazasız gidip gelmeleri vesilesi ile kurban kesilerek dualar eşliğinde yaklaşık 8 saat sürecek uzun yolculuğa uğurlandılar.

YENİ TAKIM ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Uydukent’te bulunan kulüp tesislerinden Tokat’a hareket eden takım kafilesinde yeni transfer Abdülkadir Kuzey’de yer aldı. Konya Anadolu Selçukluspor’dan transfer edilen Kuzey, işlemlerinin yetişmemesi sebebi ile kadroda yer almamasına karşın yeni takım arkadaşları ile kafilede yer aldı.

ABDÜLKADİR, MERSİN MAÇINDA

Takımın gönderilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Ali Rıza Gürakar, “ Hayırlara vesile olsun inşallah. Hayırlısı ile kazasız gitsin gelsinler. Tabii ki amacımız galibiyet inşallah beklentilerimizde öyle mahcup olmayız şimdiden hayırlı olsun yeni sezon” dedi. Takıma kazandırılan yeni transfer Abdülkadir Kuzey hakkında da konuşan Başkan Gürakar, “ Kendisini takımımıza kazandırdık ve işlemleri gerçekleşiyor ikinci hafta evimizde oynayacağımız Mersin maçına muhakkak yetişecek kendisi aslında yetişecekti fakat antrenmana çıkarmadığımız için Mersin maçına yetişecek” ifadelerine yer verdi. Transferlerin sürüp sürmeyeceğine dair soruları da yanıtlayan Gürakar, “ Şu an için yeterli geliyor. Bunun yanı sıra İsmet’e alternatif olarak sol bek bir mevkii oyuncusunu da değerlendiriyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum