phishing

İyi Partili Olgun : Zeybek Muhatabım Değil

İyi Partili Olgun : Zeybek Muhatabım Değil

İyi Partili Olgun : Zeybek Muhatabım Değil
08 Mayıs 2023 - 10:50


 
 Afyonpostasi.com adlı internet sitesinde yayınlanan Nail Azbay’ın sunduğu Bağımsız Oda’ya konuk olan İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, “AFRAY konusunda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ‘Bunlar anlamıyorlar çünkü kapasiteleri yok’ sözlerinin hatırlatılması üzerine Olgun; “Belediye Başkanı Mehmet Zeybek benim muhatabım değil. Ben Milletvekili adayıyım, sadece Afyon’un değil ülke sorunlarının çözümüne talibim. Ama cevap veremeyecek kadar da aciz değilim” dedi.
 
İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun sözlerine şöyle devam etti ; “28 Mart 2019 tarihli bir beyanatları var ve milletvekilleri ile belediye başkanının da fotoğrafı olduğu bir gazete. Ne diyor; AFRAY bu yıl sonunda faaliyete geçecek. Yıl olmuş 2023 aradan 4 yıl geçmiş, AFRAY’ın temeli atılıyor. Tabi insanlarımız merak ediyor 2019 yılı sonuna kadar bitecek olan AFRAY neden yeniden temeli atılıyor, diye. Biz gerçekleri söylemekle mükellefiz. Temel atıldı denilen yere gittiğimizde ne temel ne beton vardı. Sadece küçük bir parçası onu da duvara dayamışlar duruyordu.
 
Vay sen misin doğruları söyleyen. Ne yalancılığımız kaldı ne iş bilmezliğimiz kaldı ve saldırılar başladı. Adalet ve Kalkınma Partisine ait bir facebook sayfasında AFRAY sanki faaliyete geçmiş biz de ona gül atmışız gibi paylaşım. Bu AFRAY fotoğrafını da nereden çektiklerini bilmiyorum. Bizi terörle suçlayan Ali Özkay’ın 2019 yılındaki beyanatına göre yılsonuna kadar AFRAY faaliyete geçecek. Şimdi kararı halkımız versin. Bunlar mı yalancı, biz mi? Teleferik konusunda da geçen bir temel atma töreni aradan bir yıl geçmiş yeni bir temel atma töreni yapıyorlar. Yine paylaşımlar yapıldı. Sanki teleferik faaliyete geçmiş gibi. 2 teleferik vagonu koymuşlar başına da bir tane bekçi koymuşlar, içeri kimseyi almıyor. Çünkü AFRAY temelindeki yaşadıklarından sonra uyanmışlar. Bu vagon sadece resim çekilip paylaşmak için konulmuş. Ama vatandaş göremiyor bile.
 
Ben çağrımı yeniliyorum. Adalet ve Kalkınma Partisinin tüm Milletvekili adayları bonus olarak da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere istedikleri kanalda açık oturum yapmaya davet ediyorum. Kimin ne kapasitesi varsa koysun ortaya ve kararı bu halkımız versin” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum