phishing

Işıklar'da boş hayallere değil hizmetlere güven oyu geldi.

Işıklar'da boş hayallere değil hizmetlere güven oyu geldi.

Işıklar'da boş hayallere değil hizmetlere güven oyu geldi.
01 Nisan 2019 - 02:59


Işıklar Belediye başkanı Erol Özağıl 31 Mart seçimlerinin akabinde bir teşekkür mesajı yayınladı.
Işıklar da istikrarın, sevginin, samimiyetin ve hizmetin kazandığını, Işıklar’ın kazandığını vurgulayan Başkan ÖZAĞIL şunları söyledi: “Öncelikle 31 Mart seçimlerine yüksek oranda bir katılım sağlayan, oy’una, sandığına sahip olan tüm Işıklar lılara,Teşkilatıma,Belediye Meclis Üyelerime,Gençlik kollarına,MHP sevdalısı gençlerimize,Sandık namustur diyen Sandık kurullarımıza ve gece gündüz demeden seçim atmosferi boyunca beni ve ekibimi yalnız bırakmayan Gönüldaşlarıma teşekkür ederim.
Seçim sonucunu IŞIKLAR’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.
Halkımız, seçim boyunca sağduyulu davranarak, ortamı bulanıklaştırmak isteyenlere fırsat vermedi. Oy’una, sandığına sahip çıktı. IŞIKLAR vefasını göstererek, yapılan çalışmalarımıza, hizmetlere ve projelere güvenoyu verdi. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emanete sahip çıkacak, verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
IŞIKLAR artık problemlerin değil, projelerin konuşulduğu bir BELDEYE dönüşecek. Işıklar yeni dönemde çok daha farklı imkanlarla çehresinin değişmesini sağlayacağız” 31 Mart seçimlerinin tekrar hayırlı olmasını dilerken, IŞIKLAR halkına teşekkür ediyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum