phishing

Hakkı Tekin : Teşekkürler değerli Gömü Kasaba halkımız...

Hakkı Tekin : Teşekkürler değerli Gömü Kasaba halkımız...

Hakkı Tekin : Teşekkürler değerli Gömü Kasaba halkımız...
01 Nisan 2019 - 11:01


Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Gömü Kasabasında belediye başkanlığı seçimini kazanan Akparti adayı Hakkı tekin gömü halkına teşekkür etti.
Hakkı Tekin sosyalmedya hesabından şunları söyledi;
 
Değerli GÖMÜ Halkı... Kasabamızın her türlü derdi bizimde derdimizdir,halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla çıktığımız bu yolda,tek güvencemiz her zaman vefakar cefakar GÖMÜ halkıdır.Bu halk tarafından Üzerimize yüklenen yükü elimizden geldiğince gayret ve sabırla beraber kasabamızın eksiklerini belirleyerek,ayrıca projeler üreterek nihayete erdirmek Allah’dan tek dileğimizdir.Bu meşakkatli zamanıda siz bizlere tekrar verdiniz. Bizler İnsanı siyasetten,hizmetide herşeyden üstün gördük.Saygı ve Sevgi çerçevesinde her daim düşüncemiz şudur ki;Biz bu milletin hizmetkarıyız. Millet gücünden başka güç yoktur.
Bu güç arkamızda olduğu sürece önümüzde hiç bir engel olmayacağı gibi niyet hayır akibet hayır diyerek Allah’ında takdiri sizlerinde müsadelerinizle yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tüm GÖMÜ Kasabası Halkımdan Allah razı olsun.Rabbim bizleri utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum