phishing

İscehisarspor Emirdağ Spor deplasmanından kaptanla 3 puan çıkardı.

İscehisarspor Emirdağ Spor deplasmanından kaptanla 3 puan çıkardı.

İscehisarspor Emirdağ Spor deplasmanından kaptanla 3 puan çıkardı.
15 Mart 2020 - 15:19


 
Afyonkarahisar Süper Amatör ligdeki temsilcimiz İscehisarspor 18. Hafta müsabakasında Susuz Belediye  Sporu konuk etti.
CÜNEYT ŞENCAN (Hakem), RAMAZAN BİLGİN , MAHMUT ÇERİK , hakem 3 lüsünün yönettiği maçta Ev sahibi Emirdağspor, 25 dakikada 10 Numaralı oyuncu Hüdai Eryiğit in penaltı vuruşu ile ilk golü buldu.Dakikalar 42 gösterirken İscehisarsporlu 7 numara Mehmet balban 2. sarıdan Kırmızı kart görerek soyunma odasının yolunu tuttu ve İscehisarspor 10 kişi kaldığı maçta İlk yarıda Emirdağ spor oyuna ağırlığını koyarak ilk yarıyı galip olarak kapattı.
 
2. yarıda Takımlardan İscehisarspor Şampiyonluk için puan kaybetmeme bilinci ile maça çıkarak Rakip Emirdağ spor'a sahada yoğun bir baskı uygulamaya başladı.Maçın 66 dakikasında sağ taraftan gelen ortaya İscehisarsporlu 6 numara Murat Mermer Yükselerek takımının beraberlik golünü İscehisarsporun hanesine yazdırdı.
 maçın  77. dakikasında Sol taraftan Serbest vuruş kazanan İscehisar spor da Sahneye takımın 5 numarası Kaptanı Hüseyin Güzelizmir çıkarak Emirdağ filelerine unutulmaz bir gol gönderir iken takımının 2 golünü skorboard a yazdıran isimde oldu.
 Müsabakanın 2.yarısını  baştan sona üstün götüren temsilcimiz İscehisarspor  maçtan 2 – 1 galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı ve zirvede kalan takım olarak son haftaya liderliğini devam ettirerek girdi.
Maç sonucu sevinçlerini soyunma odasında sürdüren oyuncular önümüzdeki son maç olan  Salar Belediye spor ile hafta sonu önemli bir maç olan  Şampiyonluk maçı yapacaklarını ve Bu yılın Sal şampiyonu olarak İscehisar sporu Bölgesel Amatör liğe taşıyacaklarını belirttiler.
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve İscehisar spor yönetimi Maç öncesi iscetaş otelde İscehisar sporlu oyuncular ile kahvaltıda bir araya gelerek oyuncular ile hasbihaletti.
Başkan Ahmet Şahin,"Arkadaşlar önemli bir maç oynadınız.Hepinize teşekkür ediyorum.Galibiyetinizden dolayı  mutluyum. 2. devre çok iyi başladınız.bu başarıyı bu günkü maçta da gösterdiniz.Allahın izni ile Süper Amatör ligin Şampiyon takımı İscehisar olacaktır.Sizlere güvenim tam.Hedefimiz bal liği.Sonrası İnşallah 2.lig olacaktır . Başarılar diliyorum.dedi.
 
İscehisar spor Kulüp Başkanı Erdem Mercan da
" Takımımız çok iyi oynadı ve Mücadele etti.3 puanı alarak zirve yarışına devam ediyoruz.Takımımız oyuncularını kutluyor hepsine teşekkür ediyorum."dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum