phishing

İscehisar’da Kaymakamlık Futbol Turnuvası yapıldı

İscehisar’da Kaymakamlık Futbol Turnuvası yapıldı

İscehisar’da Kaymakamlık Futbol Turnuvası yapıldı
25 Mayıs 2016 - 18:07

 

 

İscehisar Kaymakamlığı İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya İlçede bulunan tüm ortaokul ve lise okulları katıldı.

İscehisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından İlçenin Seydiler Beldesine, Karaağaç ve Çalışlar Köylerine AB standartlarında halı saha yapıldı. Karaağaç Köyüne yapılan halı sahanın açılışı düzenlenen okullar arası turnuvasının final maçlarına ev sahipliği yaptı.

 

İLK ÜÇE GİRDİLER

Kaymakamlık kupası futbol maçlarına Ortaokul ve Lise kategorilerindeki sporcular mücadele ettiler. Liseler arası futbol Turnuvasında Süleyman Selek Çok Programlı Lisesi birinci, Faruk Öksüz Anadolu Lisesi ikinci Baddal Aygün Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Ortaokullar da ise Fatih Ortaokulu birinci, Özel Neziha Arslan Ortaokulu ikinci, Karaağaç Ortaokulu üçüncü oldu.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gün boyu süren maçları Kaymakam Ali Altınkaynak, İlçe Jandarma Komutanı İhsan Doray, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, daire müdürleri çok sayıda sporsever izlediTurnuvaya katılan okullara ve misafirlere Karaağaç Köyü halkı tarafından ikramda bulunuldu. Ayrıca çocuklarını, torunlarını izlemeye gelen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar protokolce ödüllendirildi.●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum