İscehisar’da Kaymakam Öztabak ve Başkan Çibik karne dağıttı
İscehisar’da Bulunan okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullardaki 5 bin 300 öğrenci karnelerini alarak sevinç yaşadı. İscehisarhaber.net’te yer alan habere göre, Kaymakam Muhammet Öztabak ve Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İscehisar Selçuklu İlkokulu'nda ve İscehisar Anadolu Kız İmam hatip lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
İscehisar İlçe Kaymakamı, Muhammet Öztabak ve İlçe belediye Başkanı Mustafa Çibik, Anaokulu öğrencileri ve bazı sınıfları gezerek çocuklara karnelerini dağıttı.
Suriye’den gelen öğrencilere de karne veren İscehisar İlçe Kaymakamı, Muhammet Öztabak ve İlçe belediye Başkanı Mustafa Çibik bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Öğrenciler Tatil ile ilgili nasihatler veren Öztabak , öğrencilere tatillerini iyi değerlendirmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti.
Karne törenine İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Öğrenciler katıldı.



YORUMLAR