phishing

İşadamı Şehitoğlu TİM üyeliğine şeçildi

İşadamı Şehitoğlu TİM üyeliğine şeçildi

İşadamı Şehitoğlu TİM üyeliğine şeçildi
16 Nisan 2018 - 10:41

Afsiad Başkanı İşadamı ve Delta Mermer Madencilik AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, ikinci kez Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Üyeliğine seçildi.

Delta Mermer'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği seçimleri Yenibosna İstanbul Dış Ticaret Kompleksinde yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda Delta Mermer Madencilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, İstanbul Maden İhracatçıları Birliğini temsilen TİM Üyeliğine ikinci kez seçildi.

Şehitoğlu, TİM Üyeliğine yeniden seçilmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Türkiye ihracatında önemli bir yere sahip olan madencilik sektörünün nabzının tutulduğu kentlerden birisi olan Afyonkarahisar'dan TİM'e temsilci çıkarılmasının önemli olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti.

"TİM, bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren 61 ihracatçı birliğini, 27 ihracatçı sektörü, ihracatçılara ve İhracatçı Birlikleri'ne hizmet veren 13 genel sekreterliği ile ihracatçı firmaların her türlü sorunlarını ve çözümlerine ulaşmak için ulusal ve uluslararası düzeyde temsil eden en büyük kurumdur. İhracatın her türlü sıkıntıları ve çözümü için hükümete direkt ulaşılan önemli bir kuruluşta İnşallah görevimiz sektöre ve ihracatçıya en iyi şekilde hayırlı olur."

YORUMLAR

  • 0 Yorum