İçi Acıyan Yazara Burhan Kınay'dan cevap var
Voleybolaktuel yazarlarından Dünya Baltacıoğlu’nun sitede yayınlanan ‘İçim Acıdı’ başlıklı yazısı ile ilgili olarak Afyon Belediyesi Yüntaş Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, Genel Yayın Yönetmenimiz Savaş Eskigülek’e açıklamalarda bulundu
KURTULUŞ- Voleybolaktuel yazarlarından Dünya Baltacıoğlu’nun sitede yayınlanan ‘İçim Acıdı’ başlıklı yazısı ile ilgili olarak Afyon Belediyesi Yüntaş Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, sitenin Genel Yayın Yönetmeni Savaş Eskigülek’e açıklamalarda bulundu.
BİZLERİ TAKİP ETMESİ MUTLUKLUK VERİCİ
“Öncelikle Takımımızı, Galatasaray maçındaki oyun ve elde ettikleri galibiyet sebebiyle tebrik ediyorum. Ve tabi her maçta olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan Afyon halkına galibiyet sevinci yaşatmanın mutluluğunu her şeye bedel” diyerek sözlerine başlayan Burhan Kınay, yayınlanan Dünya Baltacıoğlu imzalı yazı ile ilgili olarak da şunlar söyledi, “Şahsınızda Voleybol Aktüel’i, haberlerindeki objektif yayın anlayışı sebebiyle tebrik ve takdir ettiğimi belirtmek isterim.Özellikle de Afyonkarahisar ve Anadolu’daki birçok kulübümüze olan pozitif yaklaşımnızı da ayrıca takdir ediyoruz. Sitenizdeki Dünya Baltacıoğlu’nun yazısını da büyük bir dikkatle okudum. Dünya Baltacıoğlu, Türk voleyboluna oyuncu olarak çok büyük hizmetler vermiş ve halen de önemli organizasyonlara imza atarak hizmetine devam eden, tanıdığımız bir voleybol gönüllüsüdür. Bu sebeple bizler için yazı yazmış olması, bizleri takip ediyor olması sebebiyle de ayrıca mutlu olduğumuzu belirtmek isterim.”
BU YAZI DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİR
Kınay, “Sayın Baltacıoğlu’nun yazısında belirttiği konu ile ilgili olarak da bazı bilgilendirmeleri yapmak isterim. Afyon Belediyesi Yüntaş olarak üç yıl gibi çok kısa bir sürede kendimizi Efeler Ligi’nde bulduk. Buraya gelmek için bizlere yardımcı olan herkese bir kez daha teşekkür ederiz. Buraya gelirken en büyük özelliğimiz, amatör bir ruhla ve çok çalışarak Afyon halkına voleybolu sevdirmek, voleybola Afyon’u kazandırmaktı. Bu gün eğer, Türkiye’nin ilgi ile takip edilen sitesinden bizim haberlerimiz çıkıyor ve gündemi belirliyorsa, bu doğru yolda olduğumuzu gösterir. Bildiğiniz gibi yapımı halen devam eden bir salonumuz var. Şimdilik maçlarımızı basketbol takımımızla ortak kullanmaktayız” dedi.
KAMUFLAJ, OYUNCULARI SAKATLIYORDU
Bu sebeple salonumuzdaki görsellerde Basketbol Ligi ifadeleri de yer alıyor. Ancak bunları TVF’ nin yetkili kurulları ve her maç öncesi MGHK Gözlemcileri ile tekrar üzerinden geçerek, Efeler Ligi formatına uygun olmayan hiçbir şeye izin vermeden, olması gereken zorunlulukları yerine getiriyoruz. Sayın Baltacıoğlu’nun görmüş olduğu fotoğrafta görülen Basketbol Ligi görseli daha önceki dönemlerde üzeri kapatılmak suretiyle kamufle ediliyordu. Ancak kamuflaj amaçlı kullanılan malzemeyi, sporcuların kayması suretiyle sakatlanmasına sebebiyet vereceği endişesi ile uygulamadık.
GEREKLİ DÜZELTMELER YAPILACAKTIR
Haberde kullanılan fotoğraf açısından dolayı aslında sahada Efeler Ligi görseli görünmemiş. Ve Efeler Ligi görseli de tüm basketbol maçlarımızda yer almaya devam ediyor. Ayrıca, bildiğiniz gibi naklen yayın yapılacak maçlar için zaten zemin kaplaması olması zorunluluğu bulunduğundan, canlı yayınlarda, bahsedilen Basketbol Ligi görseli bulunmuyor. Bununla birlikte uyarılarınızı dikkate alacağımızı, bundan sonraki ilk maçta bu görsellerin kapatılması için gereken çalışmayı yapacağımızı bilmenizi isterim. Ayrıca masa hakemlerinin bulunduğu masanın ön yüzünde de TVF görselleri yer alacak şekilde gerekli düzeltmeler yapılacaktır. Bu vesile ile ilginiz için tekrar teşekkür eder, başta da belirttiğim gibi Afyon’a voleybolu, voleybola Afyon’u kazandırmak için elimizden gelen her çabayı göstereceğimizi bilmenizi isteriz.’ diyerek açıklama yaptı.



YORUMLAR