phishing

Hocalar halı sahasına kavuştu

Hocalar halı sahasına kavuştu

Hocalar halı sahasına kavuştu
21 Mayıs 2017 - 19:19 - Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 09:28

Hocalar halı sahasına kavuştu

 

KURTULUŞ-AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Hocalar ilçesinde yapımı tamamlanan halı sahanın açılışını yaptı.

 

Spor Toto Başkanlığının destekleri ile Hocalar’a inşa edilen halı saha görkemli bir tören ile hizmete açıldı. AK Parti Milletvekilli Av. Ali Özkaya’nın katıldığı açılış törenine Hocalar, Sandıklı ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, parti mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Milletvekili Av. Ali Özkaya’ya ilçelerine kazandırdığı halı saha ve diğer tesislerden dolayı teşekkür eden İlçe Belediye Başkanı Ali Arslan, halı sahanın ilçeye hayırlı olmasını diledi. Özellikle ilçede halı sahanın bir eksiklik olduğuna vurgu yapan Başkan Arslan, başta Milletvekili Özkaya olmak üzere emek sarf eden herkese teşekkür etti. Arslan, “İlçemize güzel bir tesis kazandırdık. Sayın vekilimiz Ali Beyin emekleri çok büyük. Bu gün burada gençlerimiz daha rahat ve huzurlu bir şekilde spor aktivitelerini yapabilecekler. İlçemize yönelik spor alanında da yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

 

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Halı sahanın ilçeye hayırlı olmasını dileyen Özkaya, Hocalar ilçe halkına verdikleri sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini söyledi. Beraberindekilerle birlikte halı sahanın açılış kurdelesini kesen Milletvekili Özkaya, penaltı çekmeyi de ihmal etmedi. Halı sahada ilk maçın başlama vuruşunu da yapan Milletvekili Özkaya, ilçeye yapılması planlanan diğer spor yatırımları ile ilgili ilçe protokolüyle bilgi alışverişinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum