phishing

 Hayat kadını yankesicilik yapıyor

 Hayat kadını yankesicilik yapıyor

 Hayat kadını yankesicilik yapıyor
08 Mayıs 2019 - 14:00 - Güncelleme: 09 Mayıs 2019 - 17:52


 
Afyonkarahisar Konya Karayolunda bir Kadın Araçları ve kamyon sürücülerini durdurarak yankesicilik ve fuhuş  yaptığı bildirildi.
 
Konya Karayolunda mübarek ramazan ay'ı dinlemeyen sabıkası kabarık Y.A (46), Rahatsız Etme,  Yankesicilik, hırsızlık, dolandırıcılıkdan sabılakı hayat kadını, Konya Karayolunda durdurduğu araç şöförlerini, fuhuş bahanesi ile dolandırdığı belirtildi.
 
4 AYRI SUÇTAN SABIKASI VAR..
4 Ayrı suçtan sabıkası olan hayat kadını parasız kaldığı zamanlarda para karşılığında yoldan geçen araçlara özellikle tır ve kamyon sürücülerini durdurarak yankesicilik ve fuhuş yaptığı, çoğu şöförleri dolandırdığı bildirildi.
 
 ŞÖFÖRLER AMAN DİKKAT..!!
Konya karayolunda belli bir noktada bulunmayan Y.A (46) , Konya-Afyonkarahisar karayolunda otostop çekmek suretiyle, Sürekli yer değiştirerek Sultandağı, Çay ve İl Merkez bölgelerinde yol üzerinde şöförleri dolandırmaya devam ediyor.
 
Jandarma ekipleri tarafından çoğu kez ikaz ederek, kadını köyüne bıraktıklarını, konu hakkında adli makamlara bilgi verilmiş ve şikayet üzerine  Çay İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Yankesicilik ve Hırsızlık suçlarından işlem yapıldığı bildirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum