phishing

Gururumuz Münevvere Yılmaz Vali Tutulmaz’ı Ziyaret Etti

Gururumuz Münevvere Yılmaz Vali Tutulmaz’ı Ziyaret Etti

Gururumuz Münevvere Yılmaz Vali Tutulmaz’ı Ziyaret Etti
08 Ağustos 2019 - 15:38

 
 
Girdiği her müsabakadan büyük başarılar elde ederek çıkan ve başarılarıyla ülkemize, ilimize ve spor camiasına büyük sevinç ve gurur yaşatan Milli Sporcumuz Münevvere Yılmaz, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek sevincini ve başarılarını paylaştı.
 
Afyonkarahisarlılara büyük sevinç ve gurur yaşatan Münevvere Yılmaz bir yeni başarısını daha Finlandiya’da düzenlenen 2019 yılı Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda elde etti.
 
Şampiyon sporcu Münevvere Yılmaz 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam da 4 madalya ile yine göğsümüzü kabarttı.
 
Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda annesi Hanife Yılmaz ile Antrenörü Oğuz Özavar’la birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
 
Vali Mustafa Tutulmaz ‘şehrimizin ve ülkemizin gururu, şampiyonumuz’ diyerek karşıladığı ve tebrik ettiği Münevvere Yılmaz’ı altınla ödüllendirdi. Milli sporcuya başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Münevvere’nin başarısının herkese örnek olması gerektiğini ifade etti.
 
Vali Mustafa Tutulmaz Münevvere’nin başarısının bir anlamda mimarı ve onun en büyük destekçisi Antrenörü Oğuz Özavar’ı da başarı belgesi ile ödüllendirerek, Özavar’a başarılı çalışmaları ve Münevvere ile ilimize yaşattığı gurur nedeniyle teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum