phishing

Gürel; Doktor Sıkıntısını Çözecek, Refakatçi Evini Yapacağız

Gürel; Doktor Sıkıntısını Çözecek, Refakatçi Evini Yapacağız

Gürel; Doktor Sıkıntısını Çözecek, Refakatçi Evini Yapacağız
22 Mart 2019 - 00:01


 
 
  
Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan  Adayı Mustafa GÜREL, seçim bürosunda projelerini açıklamaya devam ediyor.
Mustafa GÜREL daha önce sosyal projelerin benim için  en değerli projeler olduğunu söylemiştim. Bunlardan biri Hastanemizin Doktor probleminin çözülmesi diğeri de şimdi ki kütüphane alanına yapacağımız tesis olacaktır dedi.
  
ÖNCELİĞİMİZ DOKTOR SIKINTISINI ÇÖZMEK
MUSTAFA GÜREL; İnşallah ilçemizdeki tüm kurumlarla işbirliği  içinde olacağız. Onlara yardımcı olacak sürekli yanında olacağız. Hepinizin bildiği gibi ilçemiz Hastanesinde doktor sıkıntısı var. Bu konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK  ve, Cumhur ittifakı görüşmelerini Milliyetçi  Hareket Partisi adına yürüten Genel Başkan Yardımcısı sayın Sadir DURMAZ' la görüşmelerimiz oldu. Bizlere yardımcı olma sözünü verdiler. Benim gördüğüm kadarıyla doktor probleminin olmasının sebebi istişare eksikliği. Bunu giderecek, ilçemize gelecek doktorlarımıza  her türlü kolaylığı gösterecek ve Hastanemizin doktor ihtiyacını çözeceğiz. Hastanemizde doktor  ksikliğini gidermek ilçenin şehrül emini olan  Belediye Başkanının öncelikli görevlerinden birisidir.
 
KÜTÜPHANE, REFAKATCİ ve KADIN SIĞINMA EVİ YAPILACAK
Köylerimizden hastanemize yakınlarını getiren vatandaşlarımızın  konaklayabilmesi için şimdiki kütüphanenin olduğu yer İl Özel İdaresinden tahsis edilerek, zemin katı modern bir kütüphane olarak yapılacaktır.
Üstteki 4 kat Refakatçi Evi ve Kadın Sığınma Evi olarak  yapılacak ve en üst kat da Sandıklı Gönüllü Hanımlar Çalışma alanı olarak tahsis edilecektir. Köylerimizden gelen vatandaşlarımızın hastanede yakınlarının kalması, ya da sağlık işlerinin bir gün sonraya sarkması durumunda tekrar köyüne gidip gelmek zorunda  kalmayacaktır.
Kadın sığınma evi de çok önemli bir ihtiyaçtır. Gerek  şiddet gören, gerekse başka sebeplerden dolayı barınma ihtiyacı olan kadınlarımız, buradan faydalanacaktır. Kadınlar biz erkeklere emanettir. Bizler de bu emanete sahip çıkmalıyız diyerek sözlerini tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum