phishing

Görevde olduğu 5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı

Görevde olduğu 5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı

Görevde olduğu 5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı
22 Mart 2019 - 00:18


 
Kanal3 Televizyonunda yayınlanan seçime doğru programına konuk olan Evciler Belediye Başkanı Saim Özer yaptığı hizmetler ve hakkında ortaya atılan asılsız iddialara cevap verdi.Gazetcei ismailk Sagun’un sunduğu ve Kanal3 televizyonunda yayınlanan seçime doğru programına konuk olan Evciler Belediye Başkanı Saim Özer Programda evclerde yaptıkları hizmetleri ve karşılaştığı engelleri anlattı.
Evciler Belediye Başkanı Saim Özer ;”Biz Öncelikle halkın içinde halkla iç içe barış içinde güler yüzlü bir Evciler istiyorduk daha rahat çocuklara şenlik içinde mutluluk içinde yaşanılabilir bir ilçe hedefliyorduk bunu da göreve geldiğimizden bugüne gerçekleştirdiğimiz kanısındayım. Evciler’de Gerçekten herkes mutlu sağlıklı yeşil alanlarıyla parklarımızda halkımızla mutlu bir şekilde hayatımızı idame ettirerek devam ediyoruz.” Dedi.
YAĞMUR SULARINI BERTARAF ETTİK
Saim Özer Konuşmasını şöyle sürdürdü;Yaptıklarımızı iyi ya da kötü eleştirecekler.Biz de onlara dilimizin döndüğü kadar cevap vereceğiz. Göreve geldiğimizde bizim ilk işimiz ilçede gördüğümüz, merkezdeki biriken Yağmur sularını 2 kilometre mesafede yer altına alarak bunu bertaraf ettik.
MEZARLIKTA BAKIM YAPTIK
Mezarlıkta başı bozuk dağınıklık mevcuttu. Onu tespit ettik, ilçede bulunan bütün mezarların bakımı yapılarak ot temizliği ve diğer temizlikler hepsi tamamen aksatılmadan devam etti.
HER YIL DÜZENLİİLAÇLAMA YAPTIK
Her yıl ilçe merkezimizde köylerimiz dahil baharla birlikte  başlayarak 3 gün sivrisinek ilaçlaması yaptık. Köylerimizin hepsine yardımcı olmaya çalıştık.
EĞİTİME ÖNEM VERDİK OKULLARIMIZA YARDIM ETTİK
Eğitime çok önem verdik, köy okulları ve merkezdeki ilçedeki okullardakiöğrencilerin bütün hizjyenik bir ortamda okuması için temizlik malzemesi desteği verdik. Temizlik malzemesiyle birlikte her türlü Kitap Kırtasiye desteklerini verdik. Okullarımızın tüm faaliyetlerinde ulaşım araçlarını temin ederek gitmek istedikleri hedefe rahat bir şekilde ulaşmalarını sağladık.
HERYIL DÜZENL İFTAR YEMEKLERİ VERDİK
Her yıl düzenli olarak köylerde oturan halkımızın da katılımıyla iftar yemekleri, öğretmenlerimizin öğretmenler gününde, yemek verdik. Muhtarlarımızı, şehit ailelerimizi ziyaret ederek En azından bir gün de olsa onların yanında olduğumuzu hissettirerek, hizmetlerimize sosyal faaliyet olarak bu şekilde devam ettik.
BELEYENİN ESKİ ARAÇLARINI YENİLEDİK
Belediyemizde bulunan eski araçları yenileyerek daha iyi bir ulaşım yapmaya çalıştık. Belediyemize Yine Türkiye Belediyeler Birliği aracılığıyla Ankara Yenimahalle Belediye başkanımız Fethi yaşar Beyin  destekleriyle sıfır tam donanımlı bir itfaiye aracı, arkasından yine damperli Sıfır tam donanımlı bir nakliye aracı, iş makinesi temin edildi. İlçemizde cenaze taşıma aracımız yoktu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle oradan hibe karşılığı bize bir cenaze nakil aracı hibe edildi. Bizim halkımızın çoğunluğu Isparta-Denizli ve İzmir gibi yerlerde yaşamaktadır. Allah gecinden versin bir cenazeyi bulunduğu yerden almak sıkıntı oluyordu. Bunun için cenaze aracı temin ettik. Her yıl tarım ve hayvancılığı ön plana çıkarmak için festivaller düzenledik. Bunlarla ilgili faaliyetlerimiz oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum