phishing

Gözümüz üzerinizde, Kirli futbol istemiyoruz

Gözümüz üzerinizde, Kirli futbol istemiyoruz

Gözümüz üzerinizde, Kirli futbol istemiyoruz
06 Nisan 2019 - 22:41



 
Afjet Afyonspor’un en eski ve köklü taraftar gruplarından Afyon Grubu sosyal medya hesabından ültümatom gibi bir açıklama yaparak kirli futbol istemediklerini ifade ettiler.
Afjet Afyonspor’un en eski ve köklü taraftar gruplarından Afyon Grubu Sosyal Medya Hesabından bir uyarıda bulunarak Afjet Afyonspor Adana Demirspor karşılaşmasını yönetecek olan hakemin daha önce rtakibimiz olan takım lehine verdiği kararlar ile diğer atanmış hakemlerin aleyhimize çaldığı düdüklerden dolayı kuşku içerisinde oldukları ifade edildi.
 Afjet Afyonspor’un en eski ve köklü taraftar gruplarından Afyon Grubu Afjet Afyonsporumuza karşı olası bir operasyon yapılmaması ve hakkımızın yenmemesi için son derece maçın yönetimini dikkatli bir şekilde takip edecekleri ve gözlerinin hakemler üzerinde olacağı uyarısında bulundular.
Afjet Afyonspor’un en eski ve köklü taraftar gruplarından Afyon Grubu’nun sosyalmedya hesabından yapılan açıklama aynen şöyle;”Yarın oynayacağımız kritik Adanademirspor karşılaşmasına atanan hakem Ali Şansalan'ın, bu sezon yönettiği Adanademirspor karşılaşmalarında rakibimizin lehine verdiği kararlardan ve sezon boyunca diğer ''atanmış hakemler'' tarafından aleyhimize çalınan düdüklerden dolayı yine kuşku içerisindeyiz. Takımımıza olası bir operasyon yapılmaması ve hakkımızın yenmemesi adına yine son derece dikkatli bir şekilde maçın yönetimini takip edeceğiz. Gözümüz üzerinizde.. Kirli futbol istemiyoruz artık..”.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • raprap
    5 yıl önce
    iyi takip ettinizmi gardaş 2.liğ nerenize yetmiyor tecrübeniz yok bu liğde hem puanınız az hem fikstürünüz çok zor en iyisi afyon kümeye