Gölbaşı, BİK Müdürü Çalışkan’a veda etti

Gölbaşı, BİK Müdürü Çalışkan’a veda etti

 Gölbaşı, BİK Müdürü Çalışkan’a veda etti
15 Ocak 2017 - 16:31

 

Gölbaşı, BİK Müdürü

 Çalışkan’a veda etti

 

 

 

Bursa’ya atanan BYEGM İl Müdürü Gölbaşı, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Çalışkan’a veda etti. Çalışkan, Gölbaşı’na teşekkür etti, Bursa’daki görevinde başarılar diledi

 

 

Afyonkarahisar’da 5 yıl görev yaptıktan sonra T.C. Başbakanlık BYEGM Bursa İl Müdürlüğüne tayin edilen Ali Fuat Gölbaşı, son veda ziyaretini, Basın İlan Kurumu Afyokarahisar Şube Müdürlüğüne yaptı.

Ziyaret esnasında Ali Fuat Gölbaşı ile beraber çalışmaktan iftihar ettiğini belirten BİK Afyonkarahisar Şube müdürü Selami Çalışkan, günün anısına, Ali Fuat Gölbaşı’ya kristal bir şükran plaketi sunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

 

ZAFERİN KAZANILDIĞI TOPRAKLARDAN OSMANLI DEVLETİ’NİN İLK BAŞKENTİNE

Çalışkan’ın sunduğu kristal şükran plaketinde şu  sözlere yer verildi.

“Sayın Ali Fuat Gölbaşı.

TC Başbakanlık

BYEGM

Bursa İl Müdürü

Beş yıl önce bir flaş bellek ile göreve başladığın, teknik donanım ve 5 kişilik kadrolu personeliyle bir müessese kurduğun  TC Başbakanlık  BYEGM Afyonkarahisar  il Müdürlüğü’nden, yani Zaferin kazanıldığı topraklardan, Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti  Bursa’ya tayin edildiğini öğrendim.

Afyonkarahisar’da basınımıza, devletimize ve milletimize yaptığın üstün hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyor, Bursa il müdürlüğünde de  aynı iman ve aynı heyecanla görevini sürdüreceğine inanıyor, sana güveniyor ve yeni görevinde Cenab-ı Allah’dan başarılar diliyorum.

Selami Çalışkan. Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar

Şube Müdürü.”

 

GÖLBAŞI: BU PLAKET HEP MASAMDA DORACAK

BYE Bursa İl Müdürü Gölbaşı, Çalışkan’ın sunduğu şükran plaketini alırken, çok duygulandığını belirterek, “Bu plaket, her zaman masamda duracak” dedi.

 BİK Müdürü Çalışkan, Gölbaşı’ya Afyonkaraisar Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Gölbaşı onuruna düzenlediği, basın mensupları ve bürokratların, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin iştirak ettiği veda kahvaltısında da  Gölbaşı ile aynı ödül töreninde çekildiği fotoğrafı hediye etmişti.

 

 

Resim altı

TC Başbakanlık BYEGM  Bursa İl Müdürlüğüne tayin edilen Ali Fuat Gölbaşı, BİK Şube Müdürü Selami Çalışkan’ın sunduğu kristal şükran plaketini alırken, çok duygulandığını söyledi.

 

Bu haber 1004 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum