phishing

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sözeri : Hedeften Sapma Yok

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sözeri : Hedeften Sapma Yok

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sözeri : Hedeften Sapma Yok
04 Mart 2019 - 14:07


 
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Afjet Afyonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu:
“Basın toplantısına şöyle bir giriş yapayım, şehir olarak beraber olduğumuz Ankaragücü takımının taraftarı Eren ve Mert kardeşimizin vefatını derin bir üzüntü ile öğrendik, Allah mekanlarını cennet etsin ailelerine ve camiaya sabırlar diliyorum, yaralılara da acil şifalar diliyorum inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz.
Maça gelecek olursak zor olacağını biliyorduk zor da oldu. Afjet Afyonspor takımı hak ettikleri puanı aldı ilk yarıda kendi hatalarımızdan dolayı pozisyonları değerlendirseler belki üç puan alacaklardı, biz ilk yarıda düşündüklerimizin hiç birisini sahaya yansıtamadık belkide sezonun en kötü ilk yarısı diyebilirim bunda tabii ki rakibin çok iyi konsantre olması var, iyi mücadele etmesi direnç göstermesi var. Üç puan almak için gelmiştik olmadı bir puan oldu.
İkinci yarı daha soğuk kanlı oynadık oyunu yöneten biz olduk topun bizde kalmasını sağladık ama pozisyon üretmekte zorluk çektik, bir iki tane kısır pozisyonda finalleri iyi yapamadık zaten rakibimiz düşme potasında olduğu için de can siparane oynadılar. Bu tip maçlarda girdiğiniz bir iki pozisyonu değerlendirirseniz maçı kazanırsınız. Bu anlamda Afjet Afyospor’u da tebrik ediyorum kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. Yolumuza devam ediyoruz hedeften sapma yok üç puan almaya gelmiştik bir puanla yetindik bardağın dolu tarafından bakmak lazım”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum