phishing

ESOB'tan Başhekim Doç.Dr.Mesut Köse'ye "Hayırlı Olsun" Ziyareti

ESOB'tan Başhekim Doç.Dr.Mesut Köse'ye "Hayırlı Olsun" Ziyareti

ESOB'tan Başhekim Doç.Dr.Mesut Köse'ye
29 Mart 2019 - 02:52


 
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir KONAK, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet TAN, İscehisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet SAV ve Esnaf Odaları Birliği Genel Sekreteri Oğuzhan CAYMAZ ; Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mesut KÖSE’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak “Başhekim Doç.Dr. Mesut KÖSE’yi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine atanmasından dolayı tebrik ediyor, yeni görevinde kendisine ve tüm ekibine başarılar diliyorum. Bilindiği üzere Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi sadece Afyon ilimize değil çevre illere de hizmet vermektedir. Bu yönüyle de bölgede sayılı Üniversite Hastanelerinden biridir. Hastanenin hizmet kalitesi bundan önce olduğu gibi bundan sonraki dönemde de Sayın Hocamızın çalışmaları ile daha da artarak devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Bu vesile ile kendisine ve ekibine tekrar başarılar diliyor hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
 
Başhekim KÖSE de “İlimizde ki en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan esnaf ve sanatkârların temsilcisi olarak Afyonkarahisar ESOB Başkanı Abdülkadir KONAK ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim hastanemizin hizmetlerini daha da ileriye taşımak için elimizden gelene gayreti göstereceğim.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum