phishing

CHP’li Aksoy Düzağaç Belediye Başkanı Akpartili Işıklı’ya fena çattı

CHP’li Aksoy Düzağaç Belediye Başkanı Akpartili Işıklı’ya fena çattı

CHP’li Aksoy Düzağaç Belediye Başkanı Akpartili Işıklı’ya fena çattı
29 Mart 2019 - 03:26


 
CHP Düzağaç Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Ramazan Aksoy sosyal medya hesabından Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’ya yüklendi.
CHP Düzağaç Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Ramazan Aksoy sosyal medya hesabından Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’nın “Birisi demişki bizim siyasetimizde sadece adaylar konuşur başkaları mikrofonu alıp konuşmaz” sözlerini eleştirerek,” Ben kontenjan azayım, meclis üyesi adayıyım. Ne oldu gerçekleri duymak zorunamı gitti. Tabiki konuşacağım. Hani demişsinya, ‘vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ diye, bende görevimi en şekilde yapıyorum. Halkımıza gerçekleri anlatıyorum.” Diyerek Işıklı’ya yüklendi.
Aksoy;” Seçimi biz kazanırsak ben başka meclis üyeleri gibi hamamın satışına onay vermem. Otobüsler satılığa çıkarken susmam. Halkımız biçer döver sıkıntısı yaşarken geyire geyire maden suyu içip sırıtmam. Biz kazanırsak bizim başkan halk arasında ayrımcılık yaparsa orayı burayı satalım derse halkı mağdur ederse bugün nasıl yanındaysam o zamanda karşısında olurum. Hiçbir belediye başkanının tek başına karar verme yetkisi yoktur. Belediye işi ekip işidir, meclis üyelerinin çoğunluğu onay vermezse hiçbir adaletsiz ayrımcılık olmaz, hiçbir yer satılmaz, hiç kimseye rant verilmez. Biz halkımıza en iyi hizmeti yapmak için yola çıktık. Sorumluluk aldık elimizi taşın altına koyduk bütün Düzağaç Kasabası halkından destek bekliyoruz.” Diyerek sözlerini tamamladı.
CHP’li Kontenjan adayı Ramazan Aksoy’un iddialarına Düzağaç Belediye Başkanı mUammer Işıklı’nın ne cevap vereceği ise merakla bekleniyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum