phishing

Emirdağ'da Sel Felaketi!

Emirdağ'da Sel Felaketi!

Emirdağ'da Sel Felaketi!
06 Mayıs 2018 - 22:57 - Güncelleme: 07 Mayıs 2018 - 01:16

Aşırı yağış nedeniyle Menderes Mahallesindeki Dede Çelik'e ait ağılı su bastı. Sular altında kalan ağıldaki 67 koyun telef oldu.  Yaşanan olayla ilgili olarak can kaybının yaşanmaması sevindiren haber olurken;  Selde 67 hayvan telef oldu.  Mal sahibinin yeğeni Kadir Çelik: Yaklaşık 67 hayvanımız telef oldu. Belediye başkanı bunun hesabını nasıl verecek, evlerimizi su bastı oturacak barkımız kalmadı. Bunun hesabını kim verecek diye sitem etti. Afat ekipleri ve Kızılay Emirdağ şubesi bölgede inceleme başlattı.

KARGIN : KİMİN NE YAPMADIĞINA BAKMADAN TÜM EKİPLERİMİZLE ÇALIŞIYORUZ

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdarkargın sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kimin neyapmadığına bakmadan yaraları sarmaya çalışıyoruz tüm ekiplerimiz görevi başındadırlar dedi.Kargın;"Öğleden sonra yağan aşırı yağışlarla ilçede sel ve dolu felâketi yaşanmıştır.Emirdağ Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle yapılan müdahalelerle yaraları sarıyoruz... Can kaybı yaşanmamakla birlikte ciddi maddi hasarlar oluşmuştur.
Kimin ne yapmadığına bakmaksızın vatandaşlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz...Derdiniz derdimizdir "dedi.

KOYUNCU : DEVLETİMİZİN TÜM KURUMLARI GÖREV BAŞINDADIR

Akparti Emirdağ ilçe başkanı Serkan Koyuncu 'da olayıdan hemen sonra felaketin yaşandığı mahallelere giderek incelemelerde bulundu ve vatandaşlara Geçmiş Olsun Emirdağ dedi.

Koyuncu ;"İlçemizde yaşanan Afetten sonra Devletimizin tüm kurumları görevinin başındadır. Kaymakamlığımız İlçe Tarım Müdürlüğü Köy Hizmetleri Müdürlüğü olaylara anında müdahale etmektedir." dedi.

SAĞLAM : GEREKLİ ADIMLAR ATILIYOR

Akparti milletvekili adayı ve 27. dönem aday adayı Cengiz Sağlam sosyal medya hesabından hemşerilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.Sağlam ;"Emirdağ ilçemizde yoğun yağış sonrasında sel meydana geldi. Bazı araçlarda ve bir hemşehrimizin ahırında zarar oluştu. Yetkililerden bilgi aldım gerekli adımlar atılıyor. Selden zarar gören hemşehrilerimize geçmiş olsun. Cenab-ı Allah beterinden saklasın."dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum