phishing

Emirdağ Ülkü Ocakları evde kalanlara yardımcı oluyor

Emirdağ Ülkü Ocakları evde kalanlara yardımcı oluyor

Emirdağ Ülkü Ocakları evde kalanlara yardımcı oluyor
21 Mart 2020 - 14:35

Emirdağ Ülkü Ocakları evde kalanlara luyor kitap ile hijyen malzemeleri ve ihtiyaçlarını karşılıyor
 
Emirdağ Ülkü Ocağında bulunan gençler, Korona virüs nedeniyle evden çıkamayan yaşlı vatandaşlara hizmet etmek için seferber oldu.
Emirdağ Ülkü Ocağında bulunan gençler yaşlıların yardımına koştu. Korona virüs nedeniyle yetkililerin 'Evde Kal' çağrısına uyan 60 yaş üstü vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için ülkücü gençler ilçede adeta seferber oldu. İhtiyacı olan çok sayıda vatandaşın yardımına koşan gençler, aldıkları gıdaları evlere ulaştırıyor.
Konuyla ilgili konuşan Emirdağ Ülkü Ocağı Başkanı Uğraş Sağlam, 60 yaş üstü vatandaşların evde kalmaları gerektiğini söyledi.  Sağlam sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda; “Büyükler evinde kalsın ve alışveriş, çarşı ihtiyaçlarını Ülkü Ocaklılar karşılasın' sloganı ile ülkücü gençlerimiz koşturmaya başladı. Ülkemizi tehdit eden Korona virüsü sebebiyle, Emirdağ'da yaşayan 60 yaş üstü büyüklerimizin ihtiyaç duymaları halinde, alışveriş ve çarşı ihtiyaçlarını yapmak adına Emirdağ Ülkü Ocakları olarak gönüllüyüz. Belirttiğimiz irtibat numaraları '0531 683 56 96, 0544 493 81 00' ulaştığınız takdirde yardımcı olunacaktır" dedi.
 
 
KİTAPLAR ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN
 
Sağlam Evde kalan gençlere ve öğrenciler başta olmak üzere isteyen Emirdağlılaea kitap ulaştırmakta gönüllü olduklarını ifade etti. Sağlam sosyal medya hesabından şunları söyledi;”Ülkemizi tehdit eden COVİD-19 virüsü sebebiyle #EvindeKal Türkiye çağrısına kulak veren başta genç kardeşlerimiz öğrenciler olmak üzere Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan ATEŞ’in tavsiyeleri üzerine “ÜlküOcakları KitapÖneriyor” projesi kapsamında bütün vatandaşlarımıza kitap ulaştırmak adına Emirdağ Ülkü Ocakları olarak gönüllüyüz.Belirttiğimiz irtibat numaralarından Emirdağ Ülkü Ocaklarına başvurmanız halinde kitaplarınız adreslerinize teslim edilecektir.”
 
HİJYEN PAKETİNİZ EMİRDAĞ ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN!
 
Sağlam Ayrıca Ocak olarak isteyen ihtiyacı olan ailelere de içerisinde hijyen malzemelerinin bulunduğu hijyen paketini hediye ettiklerini ifade etti.Sağlam ;”Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden COVİD-19 virüsünü önlemenin en etkili yolu kişisel hijyen kurallarına dikkat etmekten geçmektedir.
 
Sn. Cumhurbaşkanımız’ın Coronavirüs ile açıkladığı tedbirler arasında yer alan , Bilim Kurulu’nun önerisiyle başta İstanbul ve Ankara illerimiz olmak üzere 65 yaş üstü yaşlılarımız kolonya ve maske dağıtılacağının açıklanmasının ardından, Bizlerde Emirdağ Ülkü Ocakları olarak , ilçemiz EMİRDAĞ'da yaşayan vatandaşlarımıza belirttiğimiz irtibat numaralarına ulaşmaları koşuluyla içerisinde kolonya,sabun,peçete,eldiven,maske ve deterjanlardan oluşan hijyen paketimizi ücretsiz olarak adreslerine ulaştırmayı hedefliyoruz.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum