phishing

  Emirdağ'da Koronavirüs Risk Düzeyi Arttırıldı

  Emirdağ'da Koronavirüs Risk Düzeyi Arttırıldı

  Emirdağ'da Koronavirüs Risk Düzeyi Arttırıldı
21 Mart 2020 - 14:33 - Güncelleme: 22 Mart 2020 - 16:59


 
Emirdağ Kaymakamlığı sosyal medya hesabından Emirdağ İlçe Sağlık Müdürlüğünün duyurusu yayınlanarak vatandaşların evden çıkmamaları istendi.
Emirdağ kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre ; “İlçemizde yurtdışından gelen ve yurt dışından gelen vatandaşlarla temas eden kişi sayısı fazla olması sebebiyle Korona virüs bulaşma riski artmış bulunmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın acil durumlar dışında evden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri önemle rica olunur.” denildi.
Dünkü haberimizden sonra Emirdağ’da Eskişehir Çiftelerde bulunan ve Fransa’dan gelen kadına ziyarete giden 4 kişiden birisinin evinde mevlüt okuttuğu ve mevlüde katılanların bir kısmının bulunamadığı gündeme gelmişti.
Haber Merkezimize dün gelen bilgiler ile sağlık müdürlüğüne yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiler ve Emirdağ’da bulunan haber kaynaklarımızın verdiği bilgileri değerlendirdiğimizde mevlüde katılanların da toparlanarak karantinaya alındığı bilgisi geldi.
Ayrıca son 14 gün içinde yurtdışından gelenlerin olduğunun tespit edilmesi üzerine 155 ve 156 hatları aracılığıyla kolluk kuvvetlerine bilgi verilmesi istendi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum