phishing

Emirdağ'da İnanılmaz Bir Yer: Taş Konak

Emirdağ'da İnanılmaz Bir Yer: Taş Konak

Emirdağ'da İnanılmaz Bir Yer: Taş Konak
01 Aralık 2020 - 09:47


 
 
Afyonkarahisar Valisi Gökmen ÇİÇEK ve protokol üyelerinin Emirdağ ziyaretinde, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU’nun talimatlarıyla yapımında sona yaklaşılan Taş Konak'ı yerinde inceledi.
 
Projenin mimarı Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan bilgiler alan, inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan ve Emirdağ ilçesinin yöresel lezzetlerinin tadılacağı Taş Konak Restoran’da açıklamalarda bulunan Vali Gökmen Çiçek; "Serkan başkanımız Emirdağ'da inanılmaz bir yer yapmış, muhteşem bir yer yapmış. Ben kendisine sadece Emirdağ'a değil Afyonkarahisar'a böyle bir yer yaptığı için teşekkür ediyorum. Bugün burada gördüklerimle çok memnun oldum. Afyonkarahisar ilçeleriyle her geçen gün büyüyor. Bugün burada gördüğüm motif, birçok büyükşehirde olmayan bir sosyal tesis özelliğinde yapılmış ve içeride her şey düşünülmüş. İlimize böyle bir tesisi kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.
 
Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri içerisinde açılışa hazırlanan Taş Konak ismi verilen restaurantın faaliyetlerine salgınla ilgili yasakların kalkmasından sonra başlaması beklendiği öğrenildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum