phishing

Eğitime Destek Dev Projede Binlerce Kitap Dağıtıldı

Eğitime Destek Dev Projede Binlerce Kitap Dağıtıldı

Eğitime Destek Dev Projede Binlerce Kitap Dağıtıldı
09 Ocak 2019 - 12:51

 

 

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar1 No’lu Şube, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyon Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Kitap Okuma Yarışmasının kitap dağıtım töreni Afyon Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Mustafa Arslan açılış konuşmasında; ‘’Eşdeğer projeler içerisinde rekor seviyede öğrenci katılımı ile gerçekleşen dev bir projeyi uygulamanın milletimize, geleciğimize dair sorumluluğumuzun gereği olduğunu’’ belirtti.

Üçüncüsünü düzenlediğimiz Kitap Okuma Yarışması ile ilimizdeki öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediğimizi, bu projenin Türkiye çapında çok büyük bir proje olduğunu söyledi.

Eğitim çalışanlarımızın özlük ve özgürlükle ilgili mücadelesinin yanında, Eğitim ve Sosyal çalışmaları da önemsediklerini belirtti. Milli Eğitim Müdürümüze, özverili çalışan tüm ekibine, Okul müdürleri ve eğitim çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; ‘’Projenin paydaşı olmaktan çok mutlu olduğunu. Böylesi büyük bir projede Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şubenin büyük bir özveri ile çalıştığını belirti.’’

Bu projenin 3 yıllık bir proje olduğunu ve böylece 30 000’e yakın kitabın okul kütüphaneleri ile buluşturulduğunu ve okul kütüphanelerinin de zenginleştiğini belirtti.

 

Afyon Belediye Başkanımız Burhanettin Çobana katkılarından dolayı teşekkür etti. Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar1 No’lu Şube başkanı Mustafa Arslan ve ekibine özverilerinden ve eğitime katkılarından dolayı tebrik ve teşekkür etti.

Afyon Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’’Eğitim Bir-Sen öncülüğünde başlayan projenin üç sene önceki ilk uygulamasında o dönem şube başkanı olan Abdullah Çelik ile yaptığı görüşmeyi hatırlattı. Abdullah Çelik Projeden ilk defa bahsettiğinde duyduğu heyecanı dile getirdi.

Bu tarz büyük bir projenin daha önce belediyeler açısından da örneğine rastlanmadığını vurguladı. Hediyelerden daha ziyade yarışma kapsamında okutulan kitaplar vesilesiyle genç nesillerin Milli ve Manevi değerleri kazanacak olmalarını önemsediğini, bunun kendisi için daha önemli olduğunu vurguladı.

Bu projenin içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Çoban, proje ortağı Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Beye, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Eğitime katlıklarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum