phishing

Döğer’de tekstil fabrikası üretime başladı

Döğer’de tekstil fabrikası üretime başladı

Döğer’de tekstil fabrikası üretime başladı
21 Ocak 2020 - 15:15

 
Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’in özel gayretleriyle beldeye tekstil fabrikası kuruldu. İstihdama büyük katkı sağlayacak olan fabrika tam anlamıyla hizmete girdiğinde yaklaşık 1500 kişi istifade edecek.
Beldedeki işsizlik sorununu azaltmak amacıyla hareket eden Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, tekstil atölyesi ile hem beldenin ekonomisine hem istihdama katkı sunacak. Bu proje ile ilk etapta yaklaşık 130 kişi ilerleyen zamanlarda ise 350 – 400 kişi istihdam edilmesi hedefleniyor.
 
“Fabrikadan yaklaşık 1500 kişi istifade edecek”
Tekstil fabrikasının beldeye kazandırılması için büyük gayret gösteren Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, kasabanın menfaatine ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Başkan Demirel, “Tekstil fabrikamızın kasabamıza kazandırmak için yoğun bir şekilde çalıştık. Fabrikamızda şuanda Halk Eğitim Merkezi tarafından personellere kurslar verilmektedir. İlk etapta 105 bayan ve 25 bay olmak üzere 130 kişi istihdam edilecektir. Yakın bir zamanda fabrikamızı 5 bin metrekareye çıkararak istihdam sayısını 350 – 400 personele çıkaracağız. Normal şartlarda fabrika tam anlamıyla hizmete başladığında ortalama kişi başı en kötü şartlarda 3 kişiye baktığını düşünürsek buradan yaklaşık 1500 kişi istifade edecek. Çalışanlar asgari ücretle çalışacak olup, çalışma saatleri sabah 08.00- aksam 18.00 olarak uygulanacak ve Cumartesi- Pazar resmi tatil olacak. Kasabamız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Halkımızın menfaatine olan ne varsa her daim yapmaya hazırız. Kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 
Kasaba halkı Başkan Demirel’e teşekkür etti
Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’in belediye hizmetlerinden memnun olan kasaba halkı, tekstil fabrikasını beldeye kazandırmasından dolayı teşekkür ettiler. Tekstil fabrikası ile kasabadaki işsizlik sorununun bir nebze olsun rahatlayacağını belirten vatandaşlar, fabrika ile hem beldenin ekonomisi canlanacak hemde genç kızlarımız iş sahibi olacak dediler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum