phishing

Bayat Belediyesine 2 Adet İş Makinası

Bayat Belediyesine 2 Adet İş Makinası

Bayat Belediyesine 2 Adet İş Makinası
21 Ocak 2020 - 15:20

 
 
Bayat belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, belediyeye iki yeni iş makinası kazandıran milletvekilleri ve il başkanına teşekkür etti.
 
Göreve geldiğimiz günden bu yana Milletvekillerimiz Sayın Veysel Eroğlu, Sayın Ali Özkaya, Sayın İbrahim Yurdunuseven ile İl Başkanımız Sayın Hüseyin Sezen’den çok büyük destek ve yardım gördük diyen Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur “Son olarak Belediyemiz araç filomuza 1 adet tam teçhizatlı vidanjör ile 1 adet yükleyici olmak üzere 2 yeni iş makinamız eklenmiştir.
 
Bugün itibari ile Belediye Araç filomuza 1 adet tam teçhizatlı vidanjör ve 1 adet kazıcı yükleyici olmak üzere 2 adet iş makinamız eklenmiştir. Yeni iş makinalarımızla ilçemizdeki işlerimizi daha çabuk, daha rahat bir şekilde yapabileceğiz. Makama oturduğumuz ilk günden bu yana bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize ve il başkanımızın şahsında bütün teşkilat üyelerine sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
MİLLETVEKİLLERİMİZ VE İL BAŞKANIMIZ İLÇEMİZE YALNIZ BIRAKMIYOR
 
Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, Milletvekillerinin ve İl Başkanı Hüseyin Sezen’in ilçeyi hiç yalnız bırakmadıklarını söyledi. Milletvekillerimiz Sayın Eroğlu, Sayın Özkaya ve Sayın Yurdunuseven her zaman ilçemizi ziyaret ederek bizim talep ve isteklerimizi dinliyor, ayrıca Ankara’ya her gittiğimizde bizlerle yakından ilgileniyorlar diyen Başkan Bodur, “Milletvekillerimizin yanı sıra, İl Başkanımız Sayın Hüseyin Sezen ve teşkilatımızı sık sık ilçemize geliyor. Her zaman yardımcı olan ve dertlerimizi dinleyen vekillerimize ve teşkilatımıza sonsuz minnet duyuyoruz” dedi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum