phishing

DİNAR'DA FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON YENİYOL İLKOKULU

DİNAR'DA FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON YENİYOL İLKOKULU

 DİNAR'DA FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON YENİYOL İLKOKULU
20 Mayıs 2017 - 16:54 - Güncelleme: 20 Mayıs 2017 - 18:09

İLKOKULLAR  ARASI  FUTBOL TURNUVASINDA

ŞAMPİYON  YENİYOL  İLKOKULU

 

Dinar  Milli  Eğitim  Müdürlüğü  ve  Yeniyol  ilkokulu tarafından organize edilen,

2016­- 2017 Eğitim  Öğretim Yılı  (EKAP) Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi  kapsamında gerçekleştirilen  “İlkokullar  Arası  Futbol  Turnuvası ” tamamlandı. 08 MAYIS 2017  günü başlayan futbol turnuvasına  merkez  ilkokullarından  7  takım katılmıştır.

Turnuva sonucunda  şampiyonluk  kupasını Yeniyol  İlkokulu kazanırken, ikinci Şakir Ünver  ilkokulu, üçüncü  Yunus  Emre  İlkokulu olmuştur.
Törende konuşma yapan Yeniyol  İlkokulu  Müdürü Fatih  OCAK, “Çocuklarımız, burada yeteneklerini sergiliyor. Bizim amacımız kaybedenin, kazananı tebrik etmesi, öğrencilerimize centilmenlik ve sportmenlik duygusunu aşılamaktır. Turnuvamıza katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyoruz. Birinci olan takımı, ve diğer takımları kutluyorum.” Dedi.

 

Turnuvanın  ödül  törenine  Milli Eğitim Müdürümüz, Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz,

okul müdürlerimiz katılmışlardır. Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Hasan TAHTAOĞLU, “Güzel bir turnuva oldu. Yeniyol İlkokulu  tarafından tertip  edilen  turnuvaya katılan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Turnuvadaki amacımız, çocukların sosyal gelişimini sağlamak onları yarışma ortamına dahil ederek kolektif  başarıyı yakalamalarını sağlamaktır. Bu anlamda biz finali izledik, çocuklarımızın hırsı takdire şayandı. Hem Yeniyol İlkokulu öğrencilerimizi hem de Şakir Ünver İlkokulu öğrencilerimizi kutluyorum. Bu tür yarışmalarda bir tane birinci olacak, bundan sonraki turnuvada daha çok çalışan bir okulumuz dereceye girecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 
Konuşmanın ardından gerçekleştirilen kupa töreninde  Şampiyon olan Yeniyol İlkokulu’nun kupasını   Milli Eğitim Müdürü  Hasan TAHTAOĞLU,  ikinci  olan Şakir  Ünver İlkokulu’nun kupasını Şube Müdürümüz  Mehmet  CEYLAN  ve  üçüncü olan Yunus Emre İlkokulu’nun kupasını  Şube Müdürümüz  Ali  GÜNEŞDOĞAR  vermiştir.

Turnuvaya  katılan  okullara  KATILIM  BELGELERİ verilmiştir. Daha sonra fotoğraf çekimleriyle  program  sona  ermiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum