Dinar’da şehit yakını ve gazilere iftar

Dinar’da şehit yakını ve gazilere iftar

Dinar’da şehit yakını ve gazilere iftar
07 Haziran 2017 - 22:50 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 22:52

Dinar’da şehit yakını ve gazilere iftar

 

 

ÖMER BAĞLAN-Dinar Belediyesi tarafından şehit aileleri, gazilere iftar verildi. Geleneksel iftara Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Şube Başkanı Hasan Ceylan katıldı.

Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonunda düzenlenen iftarda konuşan Belediye Başkanı Saffet Acar, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti, “Bizim için gazilerimiz ve şehitlerimiz çok önemli. Tüm şehitlerimizin huzurunda saygı ile eğiliyoruz" dedi.

DEVLET HER ZAMAN ONLARIN YANINDA

Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin de şehit aileleri ve gazilere devletin sonuna kadar sahip çıktığını ve bundan sonra da çıkmaya devam edeceğini belirtti.

Yapılan konuşmalardan sonra ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Musiki Bölümü Öğretim Görevlileri tarafından ilahiler ve semazen gösterileri gerçekleştirildi.

İftar yemeğine Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Ali Azyaman, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadriye İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş, Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar da katıldı.

 

 

 

Bu haber 791 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum